Carolina Herrera Good Girl Dot Dramaeau de parfum hölgyeknek

1×
Carolina Herrera Good Girl Dot Drama eau de parfum hölgyeknek
Carolina Herrera Good Girl Dot Drama eau de parfum hölgyeknek
Új
80 ml
35 200Ft

Kód: CHR03246 | 1 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 07. 07.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 07. 06.

Carolina Herrera Good Girl Dot Drama parfüm leírása
Összetétel

A pöttyök a nagylányokhoz is jól illenek. Akárcsak a tűsarok. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Carolina Herrera Good Girl Dot Drama női Eau de Parfum-je. A Good Girl csábító illata megmaradt olyannak, mint amilyennek már ismeri, csak új üvegcsét kapott.

  • az ikonikus Good Girl parfüm limitált gyűjtői kiadása
  • minden nap viselhető, virágos színezetű, keleties illat
  • tűsarkú alakú, elbűvölő, pöttyös üvegcse

Az illat összetétele
Elsőként a mandula édes jegyei játszadoznak az érzékeivel, ám kis idő után lassan visszavonulnak, hogy teljes erejével megmutathassa magát a szexi Eau de Parfum jázmin és lenyűgöző tubarózsa akkordok kombinációja alkotta szívillata. Az illatkompozíció tökéletes egyensúlyáról az alapillatban a csipetnyi kakaóval társított, pörkölt tonkabab melegsége gondoskodik.

Az illat története
A fehérpöttyös üvegcsében rejlő, limitált kiadású Good Girl Dot Drama parfüm a Carolina Herrera divatmárka 80-as évek végi elegáns szimbólumára utal. A pöttyök a játékos titokzatosság jelképes kifejezői. Ez az Eau de Parfum formájában megjelenő gyöngyszem egyetlen olyan nő polcáról sem hiányozhat, akiben legalább időnként felvetődik az „It‘s so good to be bad“ gondolata.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandula
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
arab jázmin, tubarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
kakaó, tonkabab
Az illat fajtája
orientális, virágos

Carolina Herrera a márkáról

„Felelősnek érzem magam napjaink nője iránt. Felelősséget, hogy magabiztosnak, modernnek, és többek között szépnek érezze magát“. Carolina Herrera venezuelai divattervezőnő szavai annak a márkának az eszmeiségét tükrözik, melyet 1980-ban ő hívott életre, és melynek saját nevét is kölcsönözte.

A nemzetközi kultúra és divat hatása alatt álló Carolina Herrera már kezdetektől kitűnt egyedülálló egyedi stílusával. Diana Vreeland, a Vogue legendás divatszerkesztőjének támogatásával debütált saját kollekciójával a New York-i Metropolitan Clubban, és elnyerte a kritikusok elismerését. Hamarosan Jacqueline és Caroline Kennedy, Laura Bush, idővel pedig Michelle Obama is az ő ruháit viselte.

Az első Carolina Herrera parfüm 1988. évi bemutatásával a márka sikeresen meghódította a parfümök világát. Nemsokára pedig a nevében a hőn szeretett Manhattan kerületre utaló Carolina Herrera 212 kollekcióval, továbbá a Carolina Herrera Good Girl és Bad Boy női és férfi parfümpárossal kápráztatta el a nagyközönséget. Ahogyan a márka többi parfümje, valamint maga a márka is, ezek is a luxust, eleganciát és az idők felettiséget testesítik meg.

Értékelés Carolina Herrera Good Girl Dot Drama