Carolina Herrera Good Girl Dot Dramaeau de parfum hölgyeknek

1×
Carolina Herrera Good Girl Dot Drama eau de parfum hölgyeknek
Carolina Herrera Good Girl Dot Drama eau de parfum hölgyeknek
Új
80 ml
32910Ft

Kód: CHR03246 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 12. 11.
Személyes átvétel
szerda 2019. 12. 11.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Carolina Herrera Good Girl Dot Drama parfüm leírása
Összetétel

A pöttyök a nagylányokhoz is jól illenek. Akárcsak a tűsarok. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Carolina Herrera Good Girl Dot Drama női Eau de Parfum-je. A Good Girl csábító illata megmaradt olyannak, mint amilyennek már ismeri, csak új üvegcsét kapott.

  • az ikonikus Good Girl parfüm limitált gyűjtői kiadása
  • minden nap viselhető, virágos színezetű, keleties illat
  • tűsarkú alakú, elbűvölő, pöttyös üvegcse

Az illat összetétele
Elsőként a mandula édes jegyei játszadoznak az érzékeivel, ám kis idő után lassan visszavonulnak, hogy teljes erejével megmutathassa magát a szexi Eau de Parfum jázmin és lenyűgöző tubarózsa akkordok kombinációja alkotta szívillata. Az illatkompozíció tökéletes egyensúlyáról az alapillatban a csipetnyi kakaóval társított, pörkölt tonkabab melegsége gondoskodik.

Az illat története
A fehérpöttyös üvegcsében rejlő, limitált kiadású Good Girl Dot Drama parfüm a Carolina Herrera divatmárka 80-as évek végi elegáns szimbólumára utal. A pöttyök a játékos titokzatosság jelképes kifejezői. Ez az Eau de Parfum formájában megjelenő gyöngyszem egyetlen olyan nő polcáról sem hiányozhat, akiben legalább időnként felvetődik az „It‘s so good to be bad“ gondolata.

Összetétel

Fej
mandula
Szív
arab jázmin, tubarózsa
Alap
kakaó, tonkabab
Az illat fajtája
virágos, orientális

Carolina Herrera a márkáról

„Felelősnek érzem magam napjaink nője iránt. Felelősséget, hogy magabiztosnak, modernnek, és többek között szépnek érezze magát“. Carolina Herrera venezuelai divattervezőnő szavai annak a márkának az eszmeiségét tükrözik, melyet 1980-ban ő hívott életre, és melynek saját nevét is kölcsönözte.

A nemzetközi kultúra és divat hatása alatt álló Carolina Herrera már kezdetektől kitűnt egyedülálló egyedi stílusával. Diana Vreeland, a Vogue legendás divatszerkesztőjének támogatásával debütált saját kollekciójával a New York-i Metropolitan Clubban, és elnyerte a kritikusok elismerését. Hamarosan Jacqueline és Caroline Kennedy, Laura Bush, idővel pedig Michelle Obama is az ő ruháit viselte.

Az illatok világában is sikert aratott a márka első Carolina Herrera parfümjének 1988. évi bemutatója. Később a nagyközönséget főleg a nevével a szeretett Manhattanra utaló Carolina Herrera 212 kollekcióval, illetve a Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum illatával kápráztatta el. Ezek is, akárcsak a többi illat és az egész márka, a luxust, az eleganciát és az idők felett állóságot képviselik.

Értékelés Carolina Herrera Good Girl Dot Drama