Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum Eau de Parfum uraknak

15×
Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum Eau de Parfum uraknak
Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum Eau de Parfum uraknak
Akció
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
41 055Ft

Spóroljon 34%
100 ml
26 990Ft

26 990,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHR03485 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Egy bevásárlótáskát vagy egy női kézitáskát választhat a kosarában ajándékként, ha Carolina Herrera parfümöt vagy ajándékszettet vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2021. 06. 16.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2021. 06. 16.

Leírás Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum
Összetétel

Engedjen a villámcsapásnak! A férfi Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum Eau de Parfum még nagyobb adag merészséget sűrített magába. Az Ön környezetében senki nem vonhatja kétségbe, hogy önazonos, megalkuvást nem ismerő férfi áll előtte, benne egy csipetnyi titokzatossággal és a modern férfiakhoz tartozó kettős egyéniséggel.

  • az ikonikus Bad Boy illatának merészebb újragondolása
  • szembeötlő, villám formájú üvegcsében
  • 2021-ben mutatták be

Az illat összetétele
Már az első pillanattól mozgalmas kaland várja: Ez a grapefruit energikus kezdeti jegyeivel indul, amelyekhez izgalmas aláfestést teremt a kender. A kombináció hamarosan pikáns fekete borssal fonódik össze, amely gerániummal alkot tökéletes összhangot. Valamivel később a bőr érzéki jegyei és a fás vetiver kezdenek dominálni, amelyek már a teljes befejezéshez vezetik Önt.

Az illat története
Legyen élő bizonyítéka annak, hogy a szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket! A Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum parfüm is ennek szellemében született, és a gondolatot merészséggel teli illatkompozíciójában is megjeleníti. Benne még intenzívebben kerül kifejezésre, mint az eredeti Bad Boy illatban.

Az ikonikus Bad Boy villámhoz képest az üvegcse is sokkal kifinomultabbá vált a matt kivitelnek köszönhetően, ami magán az üvegcsén és a külső dobozon is megjelenik. A kaland és az ismeretlen helyek felfedezése utáni vágyat jeleníti meg: ezt tükrözi és ruházza át viselőjére az illat is.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kender, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gólyaorr, fekete bors
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vetiverfű, bőr
Az illat fajtája
bőrös

Carolina Herrera a márkáról

„Felelősnek érzem magam napjaink nője iránt. Felelősséget, hogy magabiztosnak, modernnek, és többek között szépnek érezze magát“. Carolina Herrera venezuelai divattervezőnő szavai annak a márkának az eszmeiségét tükrözik, melyet 1980-ban ő hívott életre, és melynek saját nevét is kölcsönözte.

A nemzetközi kultúra és divat hatása alatt álló Carolina Herrera már kezdetektől kitűnt egyedülálló egyedi stílusával. Diana Vreeland, a Vogue legendás divatszerkesztőjének támogatásával debütált saját kollekciójával a New York-i Metropolitan Clubban, és elnyerte a kritikusok elismerését. Hamarosan Jacqueline és Caroline Kennedy, Laura Bush, idővel pedig Michelle Obama is az ő ruháit viselte.

Az első Carolina Herrera parfüm 1988. évi bemutatásával a márka sikeresen meghódította a parfümök világát. Nemsokára pedig a nevében a hőn szeretett Manhattan kerületre utaló Carolina Herrera 212 kollekcióval, továbbá a Carolina Herrera Good Girl és Bad Boy női és férfi parfümpárossal kápráztatta el a nagyközönséget. Ahogyan a márka többi parfümje, valamint maga a márka is, ezek is a luxust, eleganciát és az idők felettiséget testesítik meg.

Értékelés Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum15