Carolina HerreraBad Boy Eau de Toilette szórófejjel uraknak

Carolina Herrera Bad Boy Eau de Toilette szórófejjel uraknak
Carolina Herrera Bad Boy Eau de Toilette szórófejjel uraknak
Spóroljon
29 860Ft

Spóroljon 21%
100 ml
23 320Ft

Raktáron | 23 320,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CHD13773
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier vagy Carolina Herrera termékeket legalább 22 000 Ft értékben, és egy nagyszerű ajándékot választhat a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

Maradjon bátor és erőteljes. Maradjon lázadó! Bárhol is legyen az utazása során, a Carolina Herrera Bad Boy Power Spray szórófejes férfi Eau de Toilette birtokában soha senkiben nem marad kétség afelől, hogy egy páratlan, kicsit önfejű és teljesen kiszámíthatatlan férfi áll előtte.

  • az ikonikus Carolina Herrera Bad Boy Eau de Toilette praktikus kiszerelésben
  • keleties, fűszeres illat törhetetlen alumíniumüvegcsében
  • a sűrített levegővel hajtott spray minimális hatással van a környezetre

Az illat összetétele
A grépfrút és fehér bors társulása már rögtön a nyitányában felhívja magára a figyelmet. Kis idő múlva a zsályával kísért vetiver mély, édesen füstös illata igyekszik érvényesülni. Az illatkompozíciót a tonkabab kakaóval kombinált, édesen melengető illatjegyei teszik teljessé, és egészen az utolsó pillanatig Önnel maradnak.

Az illat története
Amennyiben lázadó lélek lakozik Önben, akkor a Carolina Herrera Bad Boy illata már miden bizonnyal sikeresen meghódította. A nem átlátszó, villám alakú üvegcsében, melyben 2019-ben bemutatásra került, tökéletesen mutat majd a polcán. Utazáskor azonban nagyra értékeli majd a csábító tartalom ellenálló, kompaktabb kiszerelését, melyet így mindig a keze ügyében tarthat.

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes. Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Szembe ne kerüljön.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fehér bors, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
muskotályzsálya, vetiverfű
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, kakaó
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

„Felelősnek érzem magam napjaink nője iránt. Felelősséget, hogy magabiztosnak, modernnek, és többek között szépnek érezze magát“. Carolina Herrera venezuelai divattervezőnő szavai annak a márkának az eszmeiségét tükrözik, melyet 1980-ban ő hívott életre, és melynek saját nevét is kölcsönözte.

A nemzetközi kultúra és divat hatása alatt álló Carolina Herrera már kezdetektől kitűnt egyedülálló egyedi stílusával. Diana Vreeland, a Vogue legendás divatszerkesztőjének támogatásával debütált saját kollekciójával a New York-i Metropolitan Clubban, és elnyerte a kritikusok elismerését. Hamarosan Jacqueline és Caroline Kennedy, Laura Bush, idővel pedig Michelle Obama is az ő ruháit viselte.

Az első Carolina Herrera parfüm 1988. évi bemutatásával a márka sikeresen meghódította a parfümök világát. Nemsokára pedig a nevében a hőn szeretett Manhattan kerületre utaló Carolina Herrera 212 kollekcióval, továbbá a Carolina Herrera Good Girl és Bad Boy női és férfi parfümpárossal kápráztatta el a nagyközönséget. Ahogyan a márka többi parfümje, valamint maga a márka is, ezek is a luxust, eleganciát és az idők felettiséget testesítik meg.