Carolina HerreraBad Boy Eau de Toilette gyűjtői kiadás uraknak

Carolina Herrera Bad Boy Eau de Toilette gyűjtői kiadás uraknak
Carolina Herrera Bad Boy Eau de Toilette gyűjtői kiadás uraknak
Új
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
39 200Ft

Spóroljon 21%
100 ml
30 590Ft

Raktáron | 30 590,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CHR03505
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Mindegy, hogy mi vár Önre: fontos üzleti tárgyalás, buli a barátokkal vagy egy vacsora álmai hölgyével. A férfi Carolina Herrera Bad Boy Eau de Toilette minden helyzetben tökéletes választás, hiszen bármikor önbizalmat ad, ha ragyogni szeretne.

  • fás illat
  • fűszeres illat
  • keleties illat
  • minden modern úriember értékelni fogja
  • luxusillat igényesek számára
  • limitált kiadás

Összetétel

összetétel
olasz bergamott, orientális fa tónusok, fehér bors, fekete bors
Az illat fajtája
citrusos, orientális, fás

„Felelősnek érzem magam napjaink nője iránt. Felelősséget, hogy magabiztosnak, modernnek, és többek között szépnek érezze magát“. Carolina Herrera venezuelai divattervezőnő szavai annak a márkának az eszmeiségét tükrözik, melyet 1980-ban ő hívott életre, és melynek saját nevét is kölcsönözte.

A nemzetközi kultúra és divat hatása alatt álló Carolina Herrera már kezdetektől kitűnt egyedülálló egyedi stílusával. Diana Vreeland, a Vogue legendás divatszerkesztőjének támogatásával debütált saját kollekciójával a New York-i Metropolitan Clubban, és elnyerte a kritikusok elismerését. Hamarosan Jacqueline és Caroline Kennedy, Laura Bush, idővel pedig Michelle Obama is az ő ruháit viselte.

Az első Carolina Herrera parfüm 1988. évi bemutatásával a márka sikeresen meghódította a parfümök világát. Nemsokára pedig a nevében a hőn szeretett Manhattan kerületre utaló Carolina Herrera 212 kollekcióval, továbbá a Carolina Herrera Good Girl és Bad Boy női és férfi parfümpárossal kápráztatta el a nagyközönséget. Ahogyan a márka többi parfümje, valamint maga a márka is, ezek is a luxust, eleganciát és az idők felettiséget testesítik meg.