Carolina Herrera 212 Sexy Meneau de toilette uraknak

1×
Carolina Herrera 212 Sexy Men eau de toilette uraknak
Carolina Herrera 212 Sexy Men eau de toilette uraknak
100 ml
22 450Ft

Kód: CHR0028 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 07. 20.
Személyes átvétel
szombat 2020. 07. 18.

Carolina Herrera 212 Sexy Men parfüm leírása
Összetétel

Erősítse meg környezetében a benyomást, hogy elérhetetlen és egy kissé titokzatos, hogy rendkívül vonzóvá váljon a szemükben! A Carolina Herrera 212 Sexy Men férfi Eau de Toilette fokozza minden férfi önbizalmát, aki elindul a meleg szellő és az elkerülhetetlenül érzéki hangulat uralta, éjszakai nagyvárosba. 

  • keleties illat, amely csábító és mágnesként vonz
  • a férfiak tökéletes kiegészítője esti alkalmakra
  • az Eau de Toilette-et Alberto Morillas és Rosendo Mateu alkották

Az illat összetétele
Az Eau de Toilette már az első illatoláskor nagy energialöketet ad az édeskésen citrusos bergamottnak és a zamatos mandarinnak köszönhetően. Ezután a kardamomnak és egy csipetnyi fekete borsnak köszönhetően folyamatosan bontakoznak ki a fűszeres jegyek. Az erős férfias jegyekről a melengető szantálfa és a vanília kombinációja gondoskodik az illatban.

Az illat története
Titokzatos és érzéki, mint egy kozmopolita nagyváros – a Carolina Herrera 212 Sexy Men-t közülük is a leglenyűgözőbb, a New York-i Manhattan ihlette. Ha arra vágyik, hogy minden fej ön után forduljon, és olyan illatot keres, amely nem hagyja közömbösen a környezetét sem, akkor megtalálta az igazit.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
zöld tónusok, bergamott, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bors, büdöske (bársonyvirág), kardamon
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, vanília
Az illat fajtája
orientális

Carolina Herrera a márkáról

„Felelősnek érzem magam napjaink nője iránt. Felelősséget, hogy magabiztosnak, modernnek, és többek között szépnek érezze magát“. Carolina Herrera venezuelai divattervezőnő szavai annak a márkának az eszmeiségét tükrözik, melyet 1980-ban ő hívott életre, és melynek saját nevét is kölcsönözte.

A nemzetközi kultúra és divat hatása alatt álló Carolina Herrera már kezdetektől kitűnt egyedülálló egyedi stílusával. Diana Vreeland, a Vogue legendás divatszerkesztőjének támogatásával debütált saját kollekciójával a New York-i Metropolitan Clubban, és elnyerte a kritikusok elismerését. Hamarosan Jacqueline és Caroline Kennedy, Laura Bush, idővel pedig Michelle Obama is az ő ruháit viselte.

Az első Carolina Herrera parfüm 1988. évi bemutatásával a márka sikeresen meghódította a parfümök világát. Nemsokára pedig a nevében a hőn szeretett Manhattan kerületre utaló Carolina Herrera 212 kollekcióval, továbbá a Carolina Herrera Good Girl és Bad Boy női és férfi parfümpárossal kápráztatta el a nagyközönséget. Ahogyan a márka többi parfümje, valamint maga a márka is, ezek is a luxust, eleganciát és az idők felettiséget testesítik meg.

Értékelés Carolina Herrera 212 Sexy Men