Carolina Herrera 212 Heroes Men Eau de Toilette uraknak

14×
Carolina Herrera 212 Heroes Men Eau de Toilette uraknak
Carolina Herrera 212 Heroes Men Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
36 650Ft

Spóroljon 32%
90 ml
24 850Ft

27 611,11Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHR03310 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás Carolina Herrera 212 Heroes Men
Összetétel

Őrizze meg örök fiatalságát, maradjon önmaga, és legyen Ön is a Carolina Herrera 212 Heroes férfi Eau de Toilette egyik hőse. Ez az illat az Ön lázadó énjét fedi fel, még gördeszka sem kell a hóna alá. Elég ha egy üvegcse ott lesz az asztalán.

  • fougère illat fás és virágos jegyekkel
  • 2021-ben mutatták be forradalmi üvegcsében
  • 100% vegánillat-tanúsítvánnyal

Az illat összetétele
A gyömbér és a körte kezdeti kombinációja a kender tónusaival kísérve tökéletesen kifejezi a fiatalságot. Kis idő múlva előtérbe kerül a friss, virágos édeskés gólyaorr a gyógynövényes zsályaillattal. Ez a kapcsolat fejlődik tovább, míg végül a bőrös és fás tónusok veszik át hatalmat, és érzéki módon lezárják az illatkompozíciót.

Az illat története
A street kultúra fogalma a szabadsággal, a hitelességgel és a fiatalokkal kapcsolódik össze, világában teret kapnak a szabad kifejezésmódok. Éppen a street kultúra, különösen az álmokkal és lázadással teli fiatal generáció előtt tiszteleg a Carolina Herrera 212 Heroes illata.

Ezt már első pillantásra elárulja a gördeszka alakú üvegcse. Mindent eláruló szimbólummá vált, egyúttal a Carolina Herrera márka újabb parfüm-mérföldköve lett. Az üvegcse és tartalma a hősök iránti tiszteletet fejezi ki – azok iránt, akik képesek maradéktalanul élvezni életet.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
körte, gyömbér, kender
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gólyaorr, zsálya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, bőr
Az illat fajtája
fougere

Carolina Herrera a márkáról

„Felelősnek érzem magam napjaink nője iránt. Felelősséget, hogy magabiztosnak, modernnek, és többek között szépnek érezze magát“. Carolina Herrera venezuelai divattervezőnő szavai annak a márkának az eszmeiségét tükrözik, melyet 1980-ban ő hívott életre, és melynek saját nevét is kölcsönözte.

A nemzetközi kultúra és divat hatása alatt álló Carolina Herrera már kezdetektől kitűnt egyedülálló egyedi stílusával. Diana Vreeland, a Vogue legendás divatszerkesztőjének támogatásával debütált saját kollekciójával a New York-i Metropolitan Clubban, és elnyerte a kritikusok elismerését. Hamarosan Jacqueline és Caroline Kennedy, Laura Bush, idővel pedig Michelle Obama is az ő ruháit viselte.

Az első Carolina Herrera parfüm 1988. évi bemutatásával a márka sikeresen meghódította a parfümök világát. Nemsokára pedig a nevében a hőn szeretett Manhattan kerületre utaló Carolina Herrera 212 kollekcióval, továbbá a Carolina Herrera Good Girl és Bad Boy női és férfi parfümpárossal kápráztatta el a nagyközönséget. Ahogyan a márka többi parfümje, valamint maga a márka is, ezek is a luxust, eleganciát és az idők felettiséget testesítik meg.

Értékelés Carolina Herrera 212 Heroes Men14