Carolina Herrera 212 NYC Meneau de toilette uraknak

1×
Carolina Herrera 212 NYC Men eau de toilette uraknak
Carolina Herrera 212 NYC Men eau de toilette uraknak
200 ml
29 150Ft

Kód: CHR0221 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 07. 16.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 07. 16.

Carolina Herrera 212 NYC Men parfüm leírása
Összetétel

Ha az ön szíve is a városi élet forgatagáért dobog, akkor a Carolina Herrera 212 NYC Men Eau de Toilette az illat, amelyet feltétlenül viselnie kell. Engedje, hogy körülvegye a Manhattan dinamikáját és lüktetését sugárzó illatkompozíció!

  • friss, aromásan férfias illat virágos aláfestéssel
  • mindennapos viseletre ideális
  • modern férfiaknak, akik imádják a városi életet

Az illat összetétele
Elsőként a citromlevelek és a frissen vágott fű összetéveszthetetlenül jellegzetes üdesége szólítja meg. A fejillat jegyei az aromás levendulával és a gardénia karakteresen édes illatával kezdenek keveredni. Legvégül még sokáig elkísérik önt a pézsma és a szantálfa fás és balzsamosan tiszta hullámai.

Az illat története
A Carolina Herrera 212 NYC Men-t olyan férfiak számára alkották, akik csak a jövőbe tekintenek, de ezt mindig a múlt iránti tisztelettel és alázattal teszik. Az üvegcse az első pillantásra elárulja, hogy ez az illat milyen férfitípust ragad magával.

A sima, fémes felület a modern városi építészetre utal, és elárulja, hogy milyen érzéki élmény vár önre a mágneses kupak alatt.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fű, citrom levelek
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gardénia, zöld bors, levendula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, guajakfa, szantálfa
Az illat fajtája
virágos, fás

Carolina Herrera a márkáról

„Felelősnek érzem magam napjaink nője iránt. Felelősséget, hogy magabiztosnak, modernnek, és többek között szépnek érezze magát“. Carolina Herrera venezuelai divattervezőnő szavai annak a márkának az eszmeiségét tükrözik, melyet 1980-ban ő hívott életre, és melynek saját nevét is kölcsönözte.

A nemzetközi kultúra és divat hatása alatt álló Carolina Herrera már kezdetektől kitűnt egyedülálló egyedi stílusával. Diana Vreeland, a Vogue legendás divatszerkesztőjének támogatásával debütált saját kollekciójával a New York-i Metropolitan Clubban, és elnyerte a kritikusok elismerését. Hamarosan Jacqueline és Caroline Kennedy, Laura Bush, idővel pedig Michelle Obama is az ő ruháit viselte.

Az első Carolina Herrera parfüm 1988. évi bemutatásával a márka sikeresen meghódította a parfümök világát. Nemsokára pedig a nevében a hőn szeretett Manhattan kerületre utaló Carolina Herrera 212 kollekcióval, továbbá a Carolina Herrera Good Girl és Bad Boy női és férfi parfümpárossal kápráztatta el a nagyközönséget. Ahogyan a márka többi parfümje, valamint maga a márka is, ezek is a luxust, eleganciát és az idők felettiséget testesítik meg.

Értékelés Carolina Herrera 212 NYC Men