Carolina Herrera 212 NYCajándékszett VII. hölgyeknek

Carolina Herrera 212 NYC ajándékszett VII. hölgyeknek
Carolina Herrera 212 NYC ajándékszett VII. hölgyeknek
29 000Ft

Kód: CHR03099 | Raktáron

eau de toilette 100 ml + hidratáló testápoló tej 100 ml

1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon bármilyen Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier vagy Carolina Herrera márkájú parfümöt vagy szettet és egy mini parfümöt választhat a kosarában ajándékként.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 08. 17.
Személyes átvétel
szombat 2020. 08. 15.

Összetétel

Az illat fajtája
virágos, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Carolina Herrera a márkáról

„Felelősnek érzem magam napjaink nője iránt. Felelősséget, hogy magabiztosnak, modernnek, és többek között szépnek érezze magát“. Carolina Herrera venezuelai divattervezőnő szavai annak a márkának az eszmeiségét tükrözik, melyet 1980-ban ő hívott életre, és melynek saját nevét is kölcsönözte.

A nemzetközi kultúra és divat hatása alatt álló Carolina Herrera már kezdetektől kitűnt egyedülálló egyedi stílusával. Diana Vreeland, a Vogue legendás divatszerkesztőjének támogatásával debütált saját kollekciójával a New York-i Metropolitan Clubban, és elnyerte a kritikusok elismerését. Hamarosan Jacqueline és Caroline Kennedy, Laura Bush, idővel pedig Michelle Obama is az ő ruháit viselte.

Az első Carolina Herrera parfüm 1988. évi bemutatásával a márka sikeresen meghódította a parfümök világát. Nemsokára pedig a nevében a hőn szeretett Manhattan kerületre utaló Carolina Herrera 212 kollekcióval, továbbá a Carolina Herrera Good Girl és Bad Boy női és férfi parfümpárossal kápráztatta el a nagyközönséget. Ahogyan a márka többi parfümje, valamint maga a márka is, ezek is a luxust, eleganciát és az idők felettiséget testesítik meg.

Értékelés Carolina Herrera 212 NYC