Carolina Herrera 212 NYCajándékszett VII. hölgyeknek

Carolina Herrera 212 NYC ajándékszett VII. hölgyeknek
Carolina Herrera 212 NYC ajándékszett VII. hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Kiárusítás
23220Ft

Kód: CHR03099 | Raktáron

eau de toilette 100 ml + hidratáló testápoló tej 100 ml

1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 01. 28.
Személyes átvétel
kedd 2020. 01. 28.
  • Összetétel
  • a márkáról
  • Értékelés

Összetétel

Az illat fajtája
virágos, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Carolina Herrera a márkáról

„Felelősnek érzem magam napjaink nője iránt. Felelősséget, hogy magabiztosnak, modernnek, és többek között szépnek érezze magát“. Carolina Herrera venezuelai divattervezőnő szavai annak a márkának az eszmeiségét tükrözik, melyet 1980-ban ő hívott életre, és melynek saját nevét is kölcsönözte.

A nemzetközi kultúra és divat hatása alatt álló Carolina Herrera már kezdetektől kitűnt egyedülálló egyedi stílusával. Diana Vreeland, a Vogue legendás divatszerkesztőjének támogatásával debütált saját kollekciójával a New York-i Metropolitan Clubban, és elnyerte a kritikusok elismerését. Hamarosan Jacqueline és Caroline Kennedy, Laura Bush, idővel pedig Michelle Obama is az ő ruháit viselte.

Az illatok világában is sikert aratott a márka első Carolina Herrera parfümjének 1988. évi bemutatója. Később a nagyközönséget főleg a nevével a szeretett Manhattanra utaló Carolina Herrera 212 kollekcióval, illetve a Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum illatával kápráztatta el. Ezek is, akárcsak a többi illat és az egész márka, a luxust, az eleganciát és az idők felett állóságot képviselik.

Értékelés Carolina Herrera 212 NYC