Carolina Herrera212 NYC ajándékszett VII. hölgyeknek

Carolina Herrera 212 NYC ajándékszett VII. hölgyeknek
Carolina Herrera 212 NYC ajándékszett VII. hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
31 150Ft

Raktáron | 31 150,00Ft / 1 db, áfával | Kód: CHR03099
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 03.
Személyes átvétel
péntek 2021. 12. 03.

Támogassa kedvenc illatának intenzitását.A női Carolina Herrera 212 NYC parfüm-szett magán az illaton kívül még ápoló kozmetikumokat is tartalmaz, melyek meghosszabbítják érzéki élményét.

Tulajdonságok:

  • a szett azonos kollekcióba tartozó illatokat és kozmetikai kiegészítőket tartalmaz
  • mindennapos viselésre alkalmas
  • ajándéktipp, mely garantáltan örömöt szerez
  • a szett a szép csomagolásával első látásra felkelti az érdeklődést

A szett tartalma:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • hidratáló testápoló tej 100 ml

Összetétel

Az illat fajtája
virágos, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

„Felelősnek érzem magam napjaink nője iránt. Felelősséget, hogy magabiztosnak, modernnek, és többek között szépnek érezze magát“. Carolina Herrera venezuelai divattervezőnő szavai annak a márkának az eszmeiségét tükrözik, melyet 1980-ban ő hívott életre, és melynek saját nevét is kölcsönözte.

A nemzetközi kultúra és divat hatása alatt álló Carolina Herrera már kezdetektől kitűnt egyedülálló egyedi stílusával. Diana Vreeland, a Vogue legendás divatszerkesztőjének támogatásával debütált saját kollekciójával a New York-i Metropolitan Clubban, és elnyerte a kritikusok elismerését. Hamarosan Jacqueline és Caroline Kennedy, Laura Bush, idővel pedig Michelle Obama is az ő ruháit viselte.

Az első Carolina Herrera parfüm 1988. évi bemutatásával a márka sikeresen meghódította a parfümök világát. Nemsokára pedig a nevében a hőn szeretett Manhattan kerületre utaló Carolina Herrera 212 kollekcióval, továbbá a Carolina Herrera Good Girl és Bad Boy női és férfi parfümpárossal kápráztatta el a nagyközönséget. Ahogyan a márka többi parfümje, valamint maga a márka is, ezek is a luxust, eleganciát és az idők felettiséget testesítik meg.