Skip to main content

CarmexClassic ajakbalzsam tubusban

7×
Carmex Classic ajakbalzsam tubusban
Carmex Classic ajakbalzsam tubusban
Spóroljon
1 210Ft

Spóroljon 14%
10 g
1 040Ft

Raktáron | 10 400,00Ft / 100 g, áfával | Kód: CRM0973
1
Express One Hungary
már holnap szerda 2022. 01. 26.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2022. 01. 26.

Mindegy, hogy hová indul éppen, egy minőségi ajakbalzsam soha nem hiányozhat a kézitáskájából, a zsebéből vagy a hátizsákjából. Az ikonikus Carmex Classic ajakbalzsam tubusban azonnali megkönnyebbülést nyújt a kiszáradt ajkaknak, hiszen ellátja őket a szükséges hidratálással és tökéletesen táplálja őket.

Mentoltartalmának köszönhetően a balzsam kellemesen hűsít, a kakaóvaj pedig gondoskodik az ajak vékony bőrének puhábbá és hidratálttá tételéről.

Tulajdonságai:

  • nyugtatja és intenzíven hidratálja a kiszáradt ajkakat
  • azonnali komfortérzetet biztosít
  • bársonyosan lággyá teszi az ajkakat
  • hűsítő hatás

Összetétele:

  • kakaóvaj – finomítja és lágyítja a száraz ajkakat
  • méhviasz – ápolja a kiszáradt ajkakat
  • mentol – kellemesen hűsíti az ajkakat

Használata:
Vigye fel az ajkaira a nap folyamán többször, szükség szerint.

Tulajdonságok

Nap elleni védelem
SPF nélkül

A Carmex márka pompás ajakvédő stifteket és ajakbalzsamokat képvisel. A száraz, kicserepesedett ajak a népesség nagy részét gyötri. A kiszáradás, a napsugárzás, a hideg és más szélsőséges időjárási viszontagságok elleni harcra szolgálnak a tradicionális és világszerte népszerű Carmex készítmények.
A márka történetének kezdete az amerikai Alfred Woelbinghez fűződik, aki már az 1930-as években kísérletezni kezdett saját, az ajakbalzsamokat és egyéb kozmetikai készítményeket meghatározó irányvonalának kialakításával. Laboratóriumként a konyha szolgált, és az első termékeket autója csomagtartójából árusította. A jó hatású készítmények népszerűsége azonban gyorsan növekedett. Fontos lépés volt az a pillanat, amikor is Woelbing feleségével együtt kezdte a készítményeket a jól ismert sárga tégelybe tölteni, és abban árusítani. 1957-ben a családi vállalkozás egy Milwaukee-i üzemhelyiségbe költözött. A társaság fejlődésének következő szakasza a 20. század 70-es éveinek elején kezdődött, fia, Don belépésével, majd az unokák ezt követő bevonásával. Maga Alfred Woelbing kerek 100 évet élt, és a hagyomány azt tartja, hogy egészen haláláig legalább hetente egyszer bejárt a cég irodájába, hogy felügyelje a családi márka fejlődését.
A Carmex Soothing tubusos ajakbalzsam a Carmex márka legnagyobb mennyiségben értékesített terméke. Az ápoló hatóanyagok tökéletesen kiegyensúlyozott keveréke pompás megkönnyebbülést nyújt a fájó, cserepes ajkaknak. A balzsam finom textúrája jól felvihető, és az applikátor lehetővé teszi, hogy csak annyi balzsamot használjunk, amennyi az ajkak mélységi hidratálásához szükséges. Természetes, hogy a Carmex márka fokozatosan bővítette klasszikus kínálatát kedvelt ízű termékekkel. A Carmex Soothing balzsamot így frissítő, jázminos zöld tea, édes cseresznye vagy eper, de akár klasszikus menta ízben is élvezhetjük.
További termék a Carmex Protecting eredeti ajakbalzsam stift. Lehet, hogy érdekelni fogja, hogy a minősített vízálló készítmények közé tartozik, és a benne található védőanyagok akár 80 percig is ellenállnak a víznek. Bizonyára értékeli majd a szabadsága alatt, mivel egyidejű UVA és UVB sugárvédelme nagyon kényelmes. A Carmex Ultra Smooth ultra gyengéd ajakbalzsam stift, édes vanília vagy frissítő lime formájában képez ajkain intenzív, hidratáló filmet. Az ajkak rendszeres kezelése kiváló megelőzés a finom ajakbőr cserepesedése ellen.
A Carmex termékekre egyszerűen mindig támaszkodhat. Mögöttük egy erős, kemény akarattal, dolgossággal és elánnal teli emberi történet áll - pont olyan, mint amilyenek mindmáig a hagyományos Carmex ajakbalzsamok.