Calvin Klein Womeneau de toilette hölgyeknek

5×
Calvin Klein Women eau de toilette hölgyeknek
Calvin Klein Women eau de toilette hölgyeknek
Spóroljon
31 400Ft

Spóroljon 56%
100 ml
13 950Ft

Kód: CAK14984 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 07. 08.
Személyes átvétel
szerda 2020. 07. 08.

Calvin Klein Women parfüm leírása
Összetétel

A Calvin Klein Women női Eau de Toilette az életörömöt testesíti meg, de megtestesíti azokat az apró örömöket is, amelyek széppé teszik az életet.

  • friss citrusos-virágos illat
  • erős, független nőknek
  • nappalra pompás, mindenekelőtt melegebb időben

Az illat összetétele
A kezdetben mindjárt a citrom, a rózsabors és a kellemes málna üdítő tónusai veszik körül. Rövidesen kifejlődik az illat szíve, melyben a rózsa, a fehér bazsarózsa és a narancsvirág akkordjai viszik a prímet. Az ambroxan, pézsma és tömjén alkotta alap összekapcsolja az egész illatkompozíciót, kellő mélységet, tartósságot és vonzerőt kölcsönözve neki.

Az illat története
Az összes nőt élményeik, tapasztalataik és világlátásuk kapcsolja össze. Pont ezt az igéző pillantást ragadja meg az üvegcse eredeti kupakja. Próbálja ki ön is ezt a szikrázó, optimizmustól és erőtől duzzadó illatot, amely tökéletesen kihangsúlyozza egyedülálló személyiségét! A Calvin Klein Women Eau de Toilette 2019-ben jelent meg a piacon.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, rózsabors, málna, feketeribiszke
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, narancsfa virág, bazsarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, ambroxan, pézsma, tömjén
Az illat fajtája
virágos, fás

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Women