Ugrás a fő tartalomhoz
Calvin Klein Women Eau de Parfum hölgyeknek
Calvin Klein Women Eau de Parfum hölgyeknek
Calvin Klein Women Eau de Parfum hölgyeknek
Fej
eukaliptusz, citrusok, fekete bors
Szív
magnólia, narancsfa virága, jázmin
Alap
virginiai boróka, tömjén, ambroxan
Az illat fajtájavirágos, fás

A Calvin Klein Women női Eau de Parfum a nőiesség minden megjelenési formájának az ünnepe. Minden egyes nőnek erőt ad, támogatja az álmai megvalósításához szükséges eltökéltséget, és emlékezteti arra, hogy soha ne feledkezzen meg valódi és egyedülálló önmagáról.

  • sziporkázó virágos - fás illat
  • erős modern nőknek
  • mindennapi használatra ideális

Az illat összetétele
Fejillatában eukaliptusz levelek, citrusok és fekete borsszemek üdítő akkordjai áradnak. Kis idő után csatlakozik hozzá az elegáns virágos szív, melyet narancsfa virágok, magnólia és jázmin szirmainak különleges keveréke alkot. Az innovatív kompozíció csábító tömjén, ámbra és virginiai cédrusfa alapon nyugszik, ami rendkívül meleggé és méllyé varázsolja a Women Eau de Parfum illatát.

Az illat története
A modern nő teljesen szabad, és identitását számtalan módon meghatározhatja. Együtt érez a körülötte lévő nőkkel, akikből erőt merít - a Women illat mottója #IAMWOMEN, „én vagyok minden nő egyetlen testben“. Ezt az erőt az az átható női tekintet fejezi ki, mely az üvegcse szokatlan kupakjának inspirációjául is szolgált. Ennek a Raf Simons által levezényelt 2018. évi páratlan Eau de Parfum illatnak az arca két sikeres színésznő, Lupita Nyong‘o és Saoirse Ronan.

Calvin KleinWomen Eau de Parfum hölgyeknek

69×
Akció
18 050Ft
Spóroljon 5%
50 ml
17 010Ft

Raktáron | 34 020,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CAK12238
1
Szeretnék többet megtudni a gravírozásról
Express One Hungary
hétfő 2024. 06. 03.
Személyes átvétel
szombat 2024. 06. 01.