Calvin Klein ManEau de Toilette uraknak

3×
Calvin Klein Man Eau de Toilette uraknak
Calvin Klein Man Eau de Toilette uraknak
100 ml
8 070Ft

Kód: CAK0235 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 11. 02.
Személyes átvétel
szombat 2020. 10. 31.

Calvin Klein Man parfüm leírása
Összetétel

Férfias erő, rettenthetetlenség és fizikai vonzerő egyetlen üvegcsében: ez a Calvin Klein Man férfi Eau de Toilette, amelyben mélység és frissesség, zamatos gyümölcsök és ritka fafélék, gyengédség és nyersesség rejtőzik. Próbálja ki ön is – de csak akkor, ha felkészült rá, hogy a lába előtt fognak heverni a nők.

  • friss, fás-fűszeres illat
  • modern, öntudatos férfiaknak
  • mindennapos viseletre alkalmas

Az illat összetétele
A fejillat egyszerre friss és aromás, amelyben a zamatos bergamott, a mandarin, a rozmaring karakteres illata és az ibolya törékeny szirmai elegyednek. A szívillatban a gyanta, a babérlevél és a szerecsendió melengető keveréke érezhető, amelyet az üde menta tesz könnyedebbé. Az alapillatot a csábító pézsma, ritka fafélék és ámbrás akkordok alkotják, hogy érzékivé és méllyé tegyék a kompozíciót. 

Az illat története
A Calvin Klein Man kompozícióját 2007-ben alkotta meg Ann Gottlieb parfümőr. Ahogyan az már a márkától megszokott, az Eau de Toilette üvegcséje ezúttal is minimalista stílusú.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, ibolya levelek, mandarin, rozmaring
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
menta, tömjén, szerecsendió, babérlevél
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
guajakfa, borostyán, szantálfa, ciprus, pézsma
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Man3