Calvin Klein CK IN2U Eau de Toilette uraknak

4×
Calvin Klein CK IN2U Eau de Toilette uraknak
Calvin Klein CK IN2U Eau de Toilette uraknak
150 ml
9 160Ft

6 106,67Ft / 100 ml, áfával
Kód: CAK0206 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 08. 02.
Személyes átvétel
szombat 2021. 07. 31.

Leírás Calvin Klein CK IN2U
Összetétel

Egyedülálló, eredeti, nem érdeklik a bevett szabályok, és soha nem játssza meg magát – az ilyen férfiak számára alkották a Calvin Klein CK IN2U eau de toilette-et. Szokatlan, friss jegyei minden napon végigkísérik, bármi is történjék, és a hölgyek körében sem fog észrevétlen maradni.

  • friss, aromás illat
  • modern, városi férfiaknak
  • tökéletes nappali viselet melegebb időjáráshoz

Az illat összetétele
Már az alapillatban magával sodorja egy frissítő citrusos hullám, amelyet a paradicsomlevelek aromás akkordjai tesznek teljessé. A kompozíció középpontjában a férfiillatoknál kevésbé megszokott, de ízletes kakaó érezhető, amely mélységet és egyediséget kölcsönöz. Az alapillatot a melengető cédrusfa, a csábító vetiver és a pézsma férfias jegyei szövik át, amelyeket még hosszú órákon keresztül érezni fog.

Az illat története
A női Calvin Klein CK IN2U eau de toilette-et változatával, a CK IN2U for Her-rel együtt 2007-ben mutatták be. A hölgyeknek szóló változatban szintén a citrusos jegyek dominálnak, ám az érzéki orchidea és a kaktusz jegyeivel.  

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kakaó
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, cédrus, vetiverfű
Az illat fajtája
aromás

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein CK IN2U4