Calvin Klein Euphoria Men Eau de Toilette uraknak

4×
Calvin Klein Euphoria Men Eau de Toilette uraknak
Calvin Klein Euphoria Men Eau de Toilette uraknak
Akció
100 ml
9 800Ft

9 800Ft / 100 ml, áfával
Kód: CAK10190 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Calvin Klein Euphoria Men parfüm leírása
Összetétel

Euforikus öröm és lankadatlan szenvedély – ilyen érzéseket ébreszt a Calvin Klein Euphoria Men férfi Eau de Toilette. Ízlelje meg ön is az illat tökéletesen kiegyensúlyozott összetételét, és emelje ki vele megismételhetetlen személyiségét!

  • csábító, aromás keleties illat valódi úriemberek számára
  • a frissesség és az érzékiség eddig nem tapasztalt ötvözete
  • merész férfiak számára, akik mások figyelmére vágynak

Az illat összetétele
Az illat először gyömbéres-borsos elegyként kezd kibontakozni, amelyet az élénkítő fekete bazsalikom, az aromás zsálya és a karakteres cédruslevél követ. Az alapillatot a gyengéd, mégis melengető brazil rózsafa alkotja, amelyet a fűszeres ámbra, az egzotikus pacsuli és a finom velúr tesz teljessé. Ez a keverék mélységet, érzékiséget és csábító férfiasságot ad az illatnak – és végül, de nem utolsósorban hosszú lecsengést is.

Az illat története
A Calvin Klein Euphoria Men férfi Eau de Toilette-et 2006-ban dobták piacra. Az egyszerű üvegcse vonzó, fás-keleties illatot rejt, amely a siker bódító ködébe burkolja viselőjét.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bors, gyömbér
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
cédrus, bazsalikom, zsálya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
brazil rózsafa, borostyán, pacsuli, velúr
Az illat fajtája
aromás, fás

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Euphoria Men4