Calvin Klein Euphoria MenEau de Toilette uraknak

4×
Calvin Klein Euphoria Men Eau de Toilette uraknak
Calvin Klein Euphoria Men Eau de Toilette uraknak
Akció
Ingyenes kiszállítás
100 ml
9 290Ft

Kód: CAK10190 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Írja be az xmas2 kódot a kosarában, és 20% kedvezménnyel vásárolhat Calvin Klein termékeket.
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 12. 07.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2020. 12. 05.

Calvin Klein Euphoria Men parfüm leírása
Összetétel

Euforikus öröm és lankadatlan szenvedély – ilyen érzéseket ébreszt a Calvin Klein Euphoria Men férfi Eau de Toilette. Ízlelje meg ön is az illat tökéletesen kiegyensúlyozott összetételét, és emelje ki vele megismételhetetlen személyiségét!

  • csábító, aromás keleties illat valódi úriemberek számára
  • a frissesség és az érzékiség eddig nem tapasztalt ötvözete
  • merész férfiak számára, akik mások figyelmére vágynak

Az illat összetétele
Az illat először gyömbéres-borsos elegyként kezd kibontakozni, amelyet az élénkítő fekete bazsalikom, az aromás zsálya és a karakteres cédruslevél követ. Az alapillatot a gyengéd, mégis melengető brazil rózsafa alkotja, amelyet a fűszeres ámbra, az egzotikus pacsuli és a finom velúr tesz teljessé. Ez a keverék mélységet, érzékiséget és csábító férfiasságot ad az illatnak – és végül, de nem utolsósorban hosszú lecsengést is.

Az illat története
A Calvin Klein Euphoria Men férfi Eau de Toilette-et 2006-ban dobták piacra. Az egyszerű üvegcse vonzó, fás-keleties illatot rejt, amely a siker bódító ködébe burkolja viselőjét.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bors, gyömbér
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
cédrus, zsálya, bazsalikom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, brazil rózsafa, borostyán, velúr
Az illat fajtája
aromás, fás

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Euphoria Men4