Calvin KleinEuphoria Intense Eau de Parfum hölgyeknek

1×
Calvin Klein Euphoria Intense Eau de Parfum hölgyeknek
Calvin Klein Euphoria Intense Eau de Parfum hölgyeknek
Új
100 ml
20 550Ft

20 550,00Ft / 100 ml, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: CAK17422 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 09. 24.
Személyes átvétel
péntek 2021. 09. 24.

Leírás Calvin Klein Euphoria Intense
Összetétel

Limitált kiadású provokáló és érzéki illat

Calvin Klein most egy limitált kiadással jelentkezik, amely az Euphoria illat hagyományát folytatja. Ezúttal az ikonikus illat egy sokkal intenzívebb és kihívóbb formában mutatkozik be. A Calvin Klein Euphoria Intense Eau de Parfum a zabolátlan nőt szimbolizálja, aki a figyelem középpontjában van, szenvedélyesen élvezi az életet és nem gondol a holnapra. Legyen Ön is ilyen, és élvezze az Önre irányuló figyelmet.

  • chypre illat gyümölcsös jegyekkel
  • az ikonikus Euphoria illat limitált kiadásaként készült
  • kiemeli és hangsúlyozza viselője érzékiségét

Az illat összetétele
Már az első pillanatokban elcsábítják a fekete ribizli érett bogyóinak jegyei a tropikus golgotavirág kíséretében. Ezután a jázmin fehér virágainak intenzív akkordjai és szokatlanul csábító orchidea mutatkoznak be, amelyek tökéletesen kiemelik a nőies aurát. A pacsuli vonzó fás jegyei egy csipetnyi vaníliával minden pillanatot felejthetetlenné varázsolnak.

Az illat története
A népszerű Euphoria illat kollekció ezen limitált kiadása az eredeti kompozíciónak egy sokkal merészebb és provokálóbb verziója. Az Euphoria Intense Eau de Parfum érzéki lila üvegcsében rejlik, amely a kinyíló orchideára emlékeztet. A 2021-ben született illat rögtön 3 parfümőrnek is köszönheti létrejöttét – Dominique Ropion, Carlos Benaim és Loc Dong alkották.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribiszke, nektár
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Euphoria Intense1