Calvin Klein Euphoria Blush Eau de Parfum hölgyeknek

2×
Calvin Klein Euphoria Blush Eau de Parfum hölgyeknek
Calvin Klein Euphoria Blush Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
Kiárusítás
Spóroljon
34 090Ft

Spóroljon 57%
100 ml
14 410Ft

14 410,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CAK17272 | Raktáron
1
Termékmintát csatolunk rendeléséhez. Abban az esetben, ha nem tetszik Önnek, ingyenesen visszaküldheti nekünk a nagy kiszerelésű terméket.Szeretnék többet tudni
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás Calvin Klein Euphoria Blush
Összetétel

Lépjen rá az útra, amelyet szenvedély, csábítás és érzékiség fémjelez! A női Calvin Klein Euphoria Blush eau de parfum tökéletes kísérője lesz: vele az érzékeken keresztül tapasztalhatja meg, mennyire lenyűgöző és felszabadító élmény, ha engedünk a kísértésnek, és átadjuk magunkat az érzelmeknek és vágyaknak.

  • gurmand, gyümölcsös-virágos illat
  • az illatot limitált kiadásként mutatták be
  • alkotói Jean-Marc Chaillan és Yves Cassar

Az illat összetétele
Az ízletes málna frissessége és zamata már az első pillanattól kezdve gyönyörrel teli élvezetet fog Önnek okozni. Röviddel utána már a virága teljében lévő rózsa bódító aromája tölti be a levegőt. A csokoládé, amelynek nemcsak az íze, hanem az illata is addiktív, hosszan elkíséri Önt, egészen az utolsó érzéki jegyek lecsengéséig.

Az illat története
Az ínycsiklandó illatú Calvin Klein Euphoria Blush üvegcséje az ikonikus Calvin Klein Euphoria hagyományait követi, de ezúttal világos rózsaszín árnyalatot öltött. Az árnyalat az illat nevében szereplő „blush”-ra utal, amely pirulást is jelenthet. Az ezüstszínű kupak hatalmat idéz, és a csábítás egész fegyvertárát rejti.

Összetétel

összetétel
rózsa, jázmin, étcsokoládé, orchidea, málna
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Euphoria Blush1