Calvin Klein Eternity Summer 2019eau de parfum hölgyeknek

Calvin Klein Eternity Summer 2019 eau de parfum hölgyeknek
Calvin Klein Eternity Summer 2019 eau de parfum hölgyeknek
23500Ft

Spóroljon 53%
100 ml
10940Ft

Kód: CAK14977 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2019. 12. 12.
Személyes átvétel
csütörtök 2019. 12. 12.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Calvin Klein Eternity Summer 2019 parfüm leírása
Összetétel

A Calvin Klein Eternity Summer 2019 női Eau de Toilette már az első megszagolás után a tenger hűs hullámaitól mosott, felforrósodott, homokos partra repíti.

  • frissítő, virágos, vizes illat
  • laza eleganciát valló nőknek
  • meleg időjárásban napközben ideális viselet

Az illat összetétele
Fejillata meglepően zamatos. Az édes körte, görögdinnye és mandarin gyümölcsös jegyei hatják át. Később csatlakozik hozzájuk a bazsarózsa, jácint és tündérrózsa virágos esszenciája, aminek ez az Eau de Toilette a rendkívüli nőiességét és eleganciáját is köszönheti. A Calvin Klein Eternity Summer 2019 illat alapját a szantálfa, pézsma és ámbra akkordjai alkotják, és együtt mélységet, valamint egy csipetnyi ellenállhatatlan érzékiséget adnak a kompozíciónak.

Összetétel

Fej
görögdinnye, mandarin, körte
Szív
jácint, tündérrózsa, bazsarózsa
Alap
borostyán, szantálfa, pézsma
Az illat fajtája
vizes, virágos

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Eternity Summer 2019