Calvin Klein Eternity Summer 2020eau de parfum hölgyeknek

Calvin Klein Eternity Summer 2020 eau de parfum hölgyeknek
Calvin Klein Eternity Summer 2020 eau de parfum hölgyeknek
Akció
Spóroljon
32 060Ft

Spóroljon 64%
100 ml
11 590Ft

Kód: CAK17274 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 09. 24.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 09. 24.

Calvin Klein Eternity Summer 2020 parfüm leírása
Összetétel

Mit szeret a legjobban a nyárban? Ha Önt is elkápráztatja a nyári naplementék varázslatos szépsége, a női Calvin Klein Eternity Summer 2020 eau de parfum is el fogja bűvölni. Ez az illat a tengerparton lebukó nap nyomában mindenütt jelenlévő romantikát örökíti meg.

  • friss, virágos, napsütötte illat
  • limitált kiadásban jelent meg 2020-ban
  • Pascal Gaurin parfümőr alkotta meg

Az illat összetétele
A sivatagi rózsa, az ibolya és az üdén édeskés olasz bergamott igéző elegye az illatolás után azonnal magával ragadja Önt. A fejillat hamarosan kissé háttérbe lép, hogy teljes szépségében mutatkozhasson meg a bódító jázmin és a gyömbér párosa, amelyet a kókuszvíz egzotikus akkordja fest alá. A vetivernek, a guajakfának és a pézsmának köszönhetően az illat fás jegyekkel kísérve, fokozatosan halványul el.

Az illat története
Már a Calvin Klein Eternity Summer 2020 doboza és üvegcséje is nyári hangulatba ringatja Önt, hiszen az a pillanat ihlette őket, amikor a nap a láthatáron vöröses árnyalatokba burkolózott és mintha a tengert simogatná.

Az illatkompozíció jelképes ellentétet alkot a napkeltével, amikor a forró nyári nap még előttünk áll. A Calvin Klein Eternity Summer 2020 megteremti a forró bőrt érintő, friss szellő érzését, és felidézi az óceán hűvös hullámainak jól ismert hangját, amikor a nap lassan véget ér.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
olasz bergamott, sivatagi rózsa, lila levél
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kókusz víz, gyömbér, valódi jázmin (arab)
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
guajakfa, pézsma, vetiverfű
Az illat fajtája
virágos

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Eternity Summer 2020