Calvin KleinEternity for Men Summer 2020 Eau de Toilette uraknak

1×
Calvin Klein Eternity for Men Summer 2020 Eau de Toilette uraknak
Calvin Klein Eternity for Men Summer 2020 Eau de Toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
25 650Ft

Spóroljon 63%
100 ml
9 280Ft

Raktáron | 9 280,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CAK17273
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon parfümöket a kiválasztott márkáktól legalább 15 000 Ft értékben, és válassza ki ajándékát a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 06.

Tökéletesen csábító kombinációja az aromatikus, nyári, friss illatoknak. A Calvin Klein Eternity for Men Summer 2020, érzékien édeskés és igazán egyedi illatkombinációt rejt magában. Tökéletes nappali viseletre, remek társ minden nyári kalandhoz.

  • nappali viseletre, főleg meleg időjáráshoz
  • gyümölcsös-virágos illat
  • individualista férfinak

Illat összetétele:
Az illat fejében lévő bergamottolaj tiszta, édes citrus illatot kölcsönöz az eau de parfümnek, finom zsályával és aromatikus csillagánizsall kombinálva igazán ellenálhatatlan. Az illat szíve virágeszenciával csábít el, míg a kókuszvíz kellemesen élénkítő hatású. A tömjén és szantálfa igazán kontrasztos a bőrön, frissítő akárcsak a hűvös nyári szellő.

Illat története:
A tökéletes, hosszú nyári napokat testesíti meg a Calvin Klein Eternity for Men Summer illat. Nyári hangulatát tökéletesen tükrözi a kék flakon is, amely egyszerű és letisztult. Az illat 2020-ban jelent meg, és a nagyon népszerű Eternity parfüm családod gazdagítja. Hozzá illő női illatot is be tud szerezni.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
olasz bergamott, csillagánizs, zsálya
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kókusz víz, illatvirág, sáfrány
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tömjén, labdanum, szantálfa
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.