Calvin KleinEternity Eau Fresh Eau de Parfum hölgyeknek

5×
Calvin Klein Eternity Eau Fresh Eau de Parfum hölgyeknek
Calvin Klein Eternity Eau Fresh Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
24 540Ft

Spóroljon 54%
50 ml
11 210Ft

Raktáron | 22 420,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CAK17338
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

A Calvin Klein Eternity Eau Fresh Eau de Parfum egy kerti sétára repíti Önt, hogy ott elvarázsolhassa a virágok bája, üdesége és illata. Kifinomult illatkompozíciója a természet romantikáját és spontaneitását tükrözve az örök szerelmet ünnepli.

  • gyümölcsös és vizes jegyekkel kísért, virágos illat
  • a Calvin Klein Eternity for Men Cologne férfi illattal együtt mutatták be
  • 2020 óta kapható kereskedelmi forgalomban

Az illat összetétele
A fejillat jegyeit az ízletes, zamatos körte jellemzi, amelyhez fokozatosan keveredik a jázmin ragyogó, bódító és gazdag illata. Ehhez egy igazán nőies összetevő, a bazsarózsa keveredik, az alapillatban pedig az ámbra és a fa lágy jellege ad fiatalos, energikus löketet az illatnak.

Az illat története
A Calvin Klein Eternity Eau Fresh az ikonikus Calvin Klein Eternity modern és könnyed interpretációja. A két női parfümőrt a virágoskertekben uralkodó frissesség és a tökéletesen sima tenger kiegyensúlyozott formái ihlették meg. Az üvegcse formája változatlan maradt a korábbi Eternity illatokhoz képest, az Eau de Toilette lágy rózsaszín árnyalata pedig játékosságot és nőiességet idéz.

Az illat hátterében és a reklámkampányban is egy szerelmespár története játszódik, akiket már hosszú évek óta igaz szerelem köt össze. A történetben a férje oldalán Christy Turlington Burns modell jelenik meg, aki már a Calvin Klein Eternity 1988-as kampányában is felbukkant.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bazsarózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
körte
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos, vizes

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.