Calvin Klein Eternity Air

eau de parfum nőknek 100 ml

5×
Calvin Klein Eternity Air eau de parfum nőknek 100 ml
Akció
Ingyenes kiszállítás
31 300Ft

Spóroljon 49%
100 ml
15 990Ft

Kód: CAK9102 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2019. 05. 23.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2019. 05. 23.
Calvin Klein Eternity Air
100 ml | 15 990Ft

Calvin Klein Eternity Air parfüm leírása

A Calvin Klein márka Eternity Air női Eau de Parfum olyan, mint a friss tavaszi levegő mély szippantása. A tiszta életöröm és a határtalan szeretet kifejeződése.

  • virágos - gyümölcsös illat
  • modern romantikus nőknek
  • főleg melegebb évszakok nappali viselete

Az illat összetétele
Az illat nyitányában édes grépfrút és piros ribizli keveredik a csodálatosan tiszta levegő friss jegyeivel. Egy kis idő után megjelenik a gyöngéd pünkösdi rózsa, gyöngyvirág és az ellenállhatatlanul édes körte alkotta szív. Az gazdag kompozíció alapját a meleg cédrusfa, ámbra és pézsma társulása adja, ami rendkívül csábító és vonzó hatást kölcsönöz az alkotásnak.

Az illat története
Ez az Eau de Parfum a legendás Eternity illat sziporkázóan üde interpretációja. Elődjéhez hasonlóan az Eternity Air is a mély és odaadó szerelemről szóló óda. A finoman elegáns illat 2018-ban került kereskedelmi forgalomba.

Összetétel

Fej
feketeribizli, grapefruit, levegő tónusai
Szív
bazsarózsa, gyöngyvirág, körte
Alap
ámbra, cédrus, pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Eternity Air

Új értékelés hozzáadása

4.0
5 értékelés
3
1
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás