Calvin Klein Eternity Aireau de parfum hölgyeknek

8×
Calvin Klein Eternity Air eau de parfum hölgyeknek
Calvin Klein Eternity Air eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
31300Ft

Spóroljon 50%
100 ml
15570Ft

Kód: CAK9102 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 04. 02.
Csomagküldő – átvevőhely
csütörtök 2020. 04. 02.

Calvin Klein Eternity Air parfüm leírása
Összetétel

A Calvin Klein márka Eternity Air női Eau de Parfum olyan, mint a friss tavaszi levegő mély szippantása. A tiszta életöröm és a határtalan szeretet kifejeződése.

  • virágos - gyümölcsös illat
  • modern romantikus nőknek
  • főleg melegebb évszakok nappali viselete

Az illat összetétele
Az illat nyitányában édes grépfrút és piros ribizli keveredik a csodálatosan tiszta levegő friss jegyeivel. Egy kis idő után megjelenik a gyöngéd pünkösdi rózsa, gyöngyvirág és az ellenállhatatlanul édes körte alkotta szív. Az gazdag kompozíció alapját a meleg cédrusfa, ámbra és pézsma társulása adja, ami rendkívül csábító és vonzó hatást kölcsönöz az alkotásnak.

Az illat története
Ez az Eau de Parfum a legendás Eternity illat sziporkázóan üde interpretációja. Elődjéhez hasonlóan az Eternity Air is a mély és odaadó szerelemről szóló óda. A finoman elegáns illat 2018-ban került kereskedelmi forgalomba.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribizli, levegő tónusai, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gyöngyvirág, körte, bazsarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, pézsma, ámbra
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Eternity Air