Calvin Klein Escape for Meneau de toilette uraknak

7×
Calvin Klein Escape for Men eau de toilette uraknak
Calvin Klein Escape for Men eau de toilette uraknak
100 ml
8 390Ft

Kód: CAK10103 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 08. 14.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 08. 14.

Calvin Klein Escape for Men parfüm leírása
Összetétel

Meneküljön el a mindennapokból és merüljön el inkább legvadabb álmaiban! A férfi Calvin Klein Escape for Men eau de toilette elég energiát és bátorságot ad ahhoz, hogy otthagyja megszokott kötelezettségeit, és helyettük megéljen minden kínálkozó kalandot és élményt.

  • modern kori úriembereknek való, friss aromás-fás illat
  • nappalra ajánljuk a melegebb hónapokban
  • modern, szokatlan és férfias aroma

Az illat összetétele
Először a sárgadinnye, grapefruit, mangó és bergamott zamatosan gyümölcsös elegye nyűgözi le Önt, amelyet az üdítő eukaliptusz és az aromás boróka tökéletesen kiegészít. Ezt a rozmaring és zsálya férfias akkordjaival egyesülő tengeri jegyek követik, amelyeket a fenyő, ciprus és nyírfakéreg erdei esszenciái tesznek teljessé. Az alapillatban az ámbra mellett földes tölgyfamohát és vetivert, egzotikus pacsulit és melengető szantálfát érezhet.

Az illat története
A Calvin Klein Escape for Men férfi illatot már 1993-ban piacra dobták, időtlenségének köszönhetően pedig napjainkban is a legkedveltebb eau de toilette-ek egyike. Azoknak a férfiaknak alkották, akik nem félnek kilépni a komfortzónájukból és az élet minden percét élvezni.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, boróka, mangó, dinnye, grapefruit, eukaliptusz
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ciprus, fenyő, rozmaring, nyír, tengeri tónusok, zsálya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, borostyán, tölgymoha, szantálfa, vetiverfű
Az illat fajtája
aromás, fás

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Escape for Men