Calvin Klein Endless Euphoriaeau de parfum hölgyeknek

1×
Calvin Klein Endless Euphoria eau de parfum hölgyeknek
Calvin Klein Endless Euphoria eau de parfum hölgyeknek
30900Ft

Spóroljon 56%
125 ml
13530Ft

Kód: CAK2065 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 12. 11.
Személyes átvétel
szerda 2019. 12. 11.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Calvin Klein Endless Euphoria parfüm leírása
Összetétel

A Calvin Klein Euphoria Endless egy frissítő virágos illat, amely játékos, provokatív és könnyed. Női Eau de Parfum, melyből cseresznyevirágokkal finoman színezett rendkívül természetes könnyedség, és a háttérben keveredő gyümölcsökkel frissesség érződik.

A légies Endless Euphoria Eau de Parfum érzéki mandarinnal vagy bergamottal borítja be, mely folyamatosan ingerli a képzeletét. Kényeztesse magát a mezei virágok finom illatával, melyek szó szerint a magasba emelik, és azzal a könnyed csáberővel vonják be, melyet környezete is megérez. A Calvin Klein Endless Euphoria szívében nem feledkezik meg a szantálfáról, a bambuszról és a rózsa, illetve orgona jellegzetes jegyeiről.

Ebből a szempontból a Calvin Klein illatok a teljes tökéletességre törekednek, így bódító könnyedségüket már az illat felvitelekor magán érzi. Az üvegcse permetezővel ellátott eredeti könnycsepp formája egyértelműen fokozza ezt az érzést. A Calvin Klein Endless Euphoria Eau de Parfum az ön finomságát és szépségét jelképező önkifejezésévé válik. Az illat 2014-ben került forgalomba.  

Összetétel

Fej
bergamott, mandarin
Szív
rózsa, orgona, ibolya
Alap
bambusz, szantálfa, pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Endless Euphoria