Calvin Klein Endless Euphoriaeau de parfum hölgyeknek

3×
Calvin Klein Endless Euphoria eau de parfum hölgyeknek
Calvin Klein Endless Euphoria eau de parfum hölgyeknek
Spóroljon
30 900Ft

Spóroljon 57%
125 ml
13 240Ft

Kód: CAK2065 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 07. 07.
Személyes átvétel
kedd 2020. 07. 07.

Calvin Klein Endless Euphoria parfüm leírása
Összetétel

Napsütötte álmodozás, az érzékek káprázata és cseresznyevirágok enyhe fuvallata – ilyen a Calvin Klein Endless Euphoria eau de parfum, amelynek köszönhetően ezentúl bárhol és bármikor ábrándozhat. Az illatot káprázatosan elegáns üvegcse rejti, amely mintha csak egy álomból lépett volna elő. 

  • könnyed, gyümölcsös-virágos illat
  • érzéki és öntudatos nőknek
  • mindennapos viseletre alkalmas

Az illat összetétele:
A friss illatot cseresznyevirágok enyhe fuvallata nyitja meg, hogy nyomban ibolya, rózsa és orgona alkotta csokorrá bontakozhasson ki. Az alapillat egzotikus és melengető szantálfából és bambuszból áll, amelyek hosszú órákon át érezhetők a bőrön.

Az illat története:
Az Endless Euphoria az érzéki és ikonikus Euphoria illat álmodozó változata. Könnyedebb, fiatalosabb és mintha csak a romantikus álmokat idéző, napsütötte délutánokra alkották volna. A parfüm 2014-ben került kereskedelmi forgalomba.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, orgona, ibolya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
bambusz, szantálfa, pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Endless Euphoria