Calvin Klein Downtown

tusfürdő nőknek 200 ml

1×
Calvin Klein Downtown tusfürdő nőknek 200 ml
Calvin Klein Downtown tusfürdő nőknek 200 ml
Calvin Klein Downtown tusfürdő nőknek 200 ml
Speciális kedvezmény
2 660Ft
Kedvezmény 9%
200 ml
2 410Ft

Kód: CAK14023 | 1 db a raktáron

összekapart csomagolás | Termék tartalma: 100%

db
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Vegyen Calvin Klein termékeket minimum 9 600 Ft értékben és legyen Öné a CK Women kollekcióhoz tartozó stílusos kozmetikai táska, ingyen.
Csomagküldő – átvevőhely
2018. 12. 19., szerda
Személyes átvétel
2018. 12. 19., szerda
Calvin Klein Downtown
200 ml | 2 410Ft

Calvin Klein Downtown parfüm leírása

A kiváló minőségű Calvin Klein Downtown tusfürdő tökéletesen egészíti az azonos termékcsalád illatát. Frissé, selymessé és illatozóvá teszi a bőrt, ami ösztönözi az érzékeket és fokozza az öntudatosságát. Használatával minden egyes fürdés csodálatos élménnyé válik.

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Downtown

Új értékelés hozzáadása

5.0
1 értékelés
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás