Calvin Klein Deep Euphoriaeau de toilette hölgyeknek

Calvin Klein Deep Euphoria eau de toilette hölgyeknek
Calvin Klein Deep Euphoria eau de toilette hölgyeknek
25800Ft

Spóroljon 46%
50 ml
13910Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: CAK7134 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2019. 12. 12.
Személyes átvétel
csütörtök 2019. 12. 12.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Calvin Klein Deep Euphoria parfüm leírása
Összetétel

Hangsúlyozza az önben lakozó kifinomult nőt és a világ elé tárja őt. A Calvin Klein Deep Euphoria Eau de Toilette nőiességgel és kifinomult érzékiséggel teli csábító illat.

  • üde, virágos illat
  • szenvedélyes nőknek
  • minden alkalomra ideális

Az illat összetétele
Nyitányában a körte édes jegyei a lótuszvirág törékenységével társulnak. Ehhez a kellemesen frissítő esszenciához fokozatosan csábító virágos jegyek csatlakoznak, melyeket a fekete rózsa ural. A fás alap végül izgalmas pézsmával fedi fel kifinomultságát.

Az illat története

A nővérénél valamivel ragyogóbb Deep Euphoria Eau de Parfum minden szenvedélyes nőnek Eau de Toilette formájában hozza el az igazit. A minden egyes üvegcsében rózsát és sötét varázslatot rejtő, csábító illat arca a gyönyörű színésznő, Margot Robbie.

Összetétel

Fej
körte, tündérrózsa
Szív
fekete rózsa
Alap
fás tónusok, pézsma
Az illat fajtája
virágos, chypre

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Deep Euphoria