Calvin Klein Deep Euphoriaeau de toilette hölgyeknek

Calvin Klein Deep Euphoria eau de toilette hölgyeknek
Calvin Klein Deep Euphoria eau de toilette hölgyeknek
Spóroljon
25 800Ft

Spóroljon 43%
50 ml
14 620Ft

Kód: CAK7134 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 07. 14.
Személyes átvétel
kedd 2020. 07. 14.

Calvin Klein Deep Euphoria parfüm leírása
Összetétel

Hangsúlyozza az önben lakozó kifinomult nőt és a világ elé tárja őt. A Calvin Klein Deep Euphoria Eau de Toilette nőiességgel és kifinomult érzékiséggel teli csábító illat.

  • üde, virágos illat
  • szenvedélyes nőknek
  • minden alkalomra ideális

Az illat összetétele
Nyitányában a körte édes jegyei a lótuszvirág törékenységével társulnak. Ehhez a kellemesen frissítő esszenciához fokozatosan csábító virágos jegyek csatlakoznak, melyeket a fekete rózsa ural. A fás alap végül izgalmas pézsmával fedi fel kifinomultságát.

Az illat története

A nővérénél valamivel ragyogóbb Deep Euphoria Eau de Parfum minden szenvedélyes nőnek Eau de Toilette formájában hozza el az igazit. A minden egyes üvegcsében rózsát és sötét varázslatot rejtő, csábító illat arca a gyönyörű színésznő, Margot Robbie.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
körte, tündérrózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fekete rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok, pézsma
Az illat fajtája
virágos, chypre

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Deep Euphoria