Calvin Klein Deep Euphoria Eau de Toilette hölgyeknek

1×
Calvin Klein Deep Euphoria Eau de Toilette hölgyeknek
Calvin Klein Deep Euphoria Eau de Toilette hölgyeknek
Spóroljon
25 800Ft

Spóroljon 39%
50 ml
15 520Ft

31 040,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CAK7134 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 07. 30.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 07. 30.

Leírás Calvin Klein Deep Euphoria
Összetétel

Hangsúlyozza az önben lakozó kifinomult nőt és a világ elé tárja őt. A Calvin Klein Deep Euphoria Eau de Toilette nőiességgel és kifinomult érzékiséggel teli csábító illat.

  • üde, virágos illat
  • szenvedélyes nőknek
  • minden alkalomra ideális

Az illat összetétele
Nyitányában a körte édes jegyei a lótuszvirág törékenységével társulnak. Ehhez a kellemesen frissítő esszenciához fokozatosan csábító virágos jegyek csatlakoznak, melyeket a fekete rózsa ural. A fás alap végül izgalmas pézsmával fedi fel kifinomultságát.

Az illat története

A nővérénél valamivel ragyogóbb Deep Euphoria Eau de Parfum minden szenvedélyes nőnek Eau de Toilette formájában hozza el az igazit. A minden egyes üvegcsében rózsát és sötét varázslatot rejtő, csábító illat arca a gyönyörű színésznő, Margot Robbie.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
körte, tündérrózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fekete rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok, pézsma
Az illat fajtája
virágos, chypre

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Deep Euphoria1