Calvin Klein Dark Obsession for Meneau de toilette uraknak

1×
Calvin Klein Dark Obsession for Men eau de toilette uraknak
Calvin Klein Dark Obsession for Men eau de toilette uraknak
125 ml

Kód: CAK0919 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Calvin Klein Dark Obsession for Men parfüm leírása
Összetétel

A Calvin Klein Dark Obsession for Men uniszex modern parfüm az életet saját szabályai szerint élő összes független férfi és nő tökéletes illata.

  • aromás illat
  • modern magabiztos férfinak
  • esti és különleges alkalmakra való viselet

Összetétel

Fej
mandarin, üröm, guarana
Szív
fenyő, vetiverfű, muskotályzsálya
Alap
madagaszkári vanília, labdanum, velúr
Az illat fajtája
fás, orientális

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Dark Obsession for Men