Calvin Klein Contradictioneau de parfum hölgyeknek

32×
Calvin Klein Contradiction eau de parfum hölgyeknek
Calvin Klein Contradiction eau de parfum hölgyeknek
100 ml
12 560Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: CAK0015 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 07. 09.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 07. 09.

Calvin Klein Contradiction parfüm leírása
Összetétel

Legyen mindig ugyanolyan, mégis folyton más! A női Calvin Klein Contradiction eau de parfum-öt a modern városi nőkre szabták, akiket semmi nem állíthat meg. A virágos illatkompozícióban érzéki és modern illat fonódik össze eleganciával és megfontoltsággal, egy teljes napon át elkísérve Önt. 

  • gyengéd, virágos-fás illat
  • kifinomultan elegáns nőknek
  • mindennapos viseletre ideális

Az illat összetétele
A felső jegyekben az orchidea, a jázmin és a rózsa vonzó aromái mellett a gyengéd liliom, a gyöngyvirág és a bazsarózsa illata dominál. Az elegáns szívillatban érzékien fonódik össze az orgona, az ízletes szeder és a jázmin, valamint az eukaliptusz friss szellője. Az így létrejött elemi és tiszta kombinációt a melengető szantálfa, a tonkabab és a csábító pézsma teszi teljessé az alapillatban.

Az illat története
A Contradiction illata a modern, városi nők számára született – ahogyan ők, úgy ez az illat is időtlen, ugyanakkor minden nap más és más. Gyengéden nőies, de leleményesen csábító. Ezt a luxuskivitelű illatot 1998-ban dobták piacra.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
rózsa, gyöngyvirág, orchidea, liliom, jázmin, bazsarózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
szeder, orgona, jázmin, eukaliptusz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa, pézsma, tonkabab
Az illat fajtája
virágos, fás

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Contradiction