Calvin Klein CK2

testápoló tej unisex 200 ml

Calvin Klein CK2 testápoló tej unisex 200 ml
Calvin Klein CK2 testápoló tej unisex 200 ml
Calvin Klein CK2 testápoló tej unisex 200 ml
200 ml

Kód: CAK5836 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Calvin Klein CK2
200 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Calvin Klein CK2 parfüm leírása

A kiváló minőségű Calvin Klein CK2 testápoló tej tökéletesen egészíti ki az ugyanebbe a sorozatba tartozó illatokat. A testápoló hatékonyan táplálja és hidratálja a bőrt. Rendszeres használatával a bőre bársonyosan selymessé és ellenállhatatlanul finommá válik.

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein CK2

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!