Calvin Klein CK One Summer 2021 Eau de Toilette unisex

Calvin Klein CK One Summer 2021 Eau de Toilette unisex
Calvin Klein CK One Summer 2021 Eau de Toilette unisex
Ingyenes kiszállítás
Új
100 ml
17 630Ft

17 630,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CAK17415 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Rendeljen Calvin Klein parfümöket 14 500 Ft felett, és ingyenesen eljuttatjuk Önhöz.
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 04. 21.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás Calvin Klein CK One Summer 2021
Összetétel

Nyár... jó lenne egy új kaland? Vagy csak meneküljön a fantázia világába, ahol nincs hiány káprázatban. Biztos, hogy az uniszex Calvin Klein CK One Summer 2021 eau de toilette valódi – egy igazi oázis az érzékeknek. Az első pillantásra és az első illatra.

  • az ikonikus Calvin Klein CK One Summer illat limitált, nyári kiadása
  • a citrusos aromás illathoz témához illő matricák is tartoznak
  • a 2021-as illat üvegcséje Mishko művésszel együttműködésben készült

Az illat összetétele
Illata azonnal felfrissíti a grépfrút és a mandarin tónusok együttesével vizes akkordok kíséretében. Hamarosan a pikáns rebarbara, a görögdinnye és a kakukkfű tónusai érződnek. Mindezt megkoronázza az ambroxán érzéki illata az őszibarackhéj- és a fás jegyekkel.

Az illat története
A Mishko nevet viselő művész a valódi és a szürreális világ által inspirált alkotásairól ismert. Eredménye a feltűnő, vizuálisan egyedülálló digitálisan feldolgozott művek sokasága. Ilyen a Calvin Klein CK One Summer 2021 illat is, amelynek Mishko készítette a dizájnját.

A vibráló kék üvegcsét egy deformált szöveg díszít, mintha a napfény vakította volna el az elmosódott valóság látványát. A friss citrusos illat tökéletesen felfrissíti az érzékeket a forró nyári napokon.

Fontos figyelmeztetések

Gyermekektől elzárva tartandó.

Tűzveszélyes.

Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
grapefruit, vízi tónusok, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rebarbara, görögdinnye, eukaliptusz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ambroxan, őszibarack
Az illat fajtája
citrusos, vizes, fás

Calvin Klein CK One Summer 2021 vonatkozásában írtuk
Cikkek

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein CK One Summer 2021