Calvin Klein CK One Summer 2020 Eau de Toilette unisex

27×
Calvin Klein CK One Summer 2020 Eau de Toilette unisex
Calvin Klein CK One Summer 2020 Eau de Toilette unisex
Akció
Spóroljon
16 540Ft

Spóroljon 59%
100 ml
6 800Ft

6 800Ft / 100 ml, áfával
Kód: CAK17271 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Calvin Klein CK One Summer 2020 parfüm leírása
Összetétel

A nyár minden színe, illata és érzelme egyesült a CK One Summer 2020 uniszex Eau de Toilette-ben. Ez az illat ott lesz önnel, amikor felejthetetlen emlékek születnek a nyári naplementében. Ezek a naplementék ihlették az illat citrusos-fás jegyeit is.

  • az ikonikus CK One Summer illat limitált, nyári kiadása
  • a csomagolásban nyári hangulatú matricákat is talál
  • a 2020-as üvegcse Joe Cruz-zal együttműködésben készült

Az illat összetétele
Az illat első benyomásai a nyári alkonyatok friss szellőire emlékeztetnek a gyömbérnek köszönhetően, amelyhez hamarosan a tengeri só is csatlakozik, így alkotva pezsdítően energetizáló párost. A benzoeviasz, a szantálfa és az ámbra meleg, fás jegyei gondoskodnak a melengető lecsengésről és az érzékek igazi nyári kalandjáról.

Az illat története
Az új évtized első limitált, nyári kiadása a CK One Summer 2020. A matt türkiz flakon a kontrasztos sárgával medencére emlékeztet egy forró nyári napon. A vizuális megjelenítés Joe Cruz érdeme.

A művész egyéni stílusát hangsúlyos vonalak, bátor színhasználat és vintage képek jellemzik, amelyek ezen az üvegcsén is megjelennek a forró nyár hangulatát idézve. A csomagoláshoz matricák is tartoznak, amelyekkel minden üvegcse egyedivé tehető.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin, gyömbér, tengeri só
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
zsálya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, szantálfa
Az illat fajtája
citrusos, aromás

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein CK One Summer 202027