Calvin Klein CK One Summer 2019eau de toilette unisex

3×
Calvin Klein CK One Summer 2019 eau de toilette unisex
Calvin Klein CK One Summer 2019 eau de toilette unisex
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
15200Ft

Spóroljon 45%
100 ml
8310Ft

Kód: CAK14980 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 04. 08.
Csomagküldő – átvevőhely
szerda 2020. 04. 08.

Calvin Klein CK One Summer 2019 parfüm leírása
Összetétel

A Calvin Klein CK One Summer 2019 Eau de Toilette olyan, zamatos, frissítő illattal öleli körül, melyet a forró nyári napokon különösen élvezni fog.

  • vizes akkordokkal kísért, üde, citrusos kompozíció
  • fiatal nőknek és férfiaknak
  • nyári hónapokban remek nappali viselet

Az illat összetétele
Fejillatát a mandarin, finom birs, bergamott és tündérrózsa jegyei hatják át. Kis idő múlva csatlakozik hozzájuk a boróka és a koriander, valamint a vizes akkordok és matcha tea elegye, mely soha nem látott frissességet és tisztaságot ad az Eau de Toilette illatának. A fa, pézsma és ámbra alkotta alap egyesíti az egyetemes kompozíciót, és növeli az illat intenzitását.

Az illat története
A CK One Summer a Calvin Klein márka ikonikus CK One uniszex illatának limitált nyári kiadása. Az üvegcse 2019-ben pop-art dizájnt kapott. A csomagoláshoz matricák is tartoznak, melyekkel az üvegcsét a saját fantáziája szerint díszítheti. Szeressen bele ön is ebbe a zamatos illatba, mely bármikor a meleg nyári napokba repíti.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
olasz bergamott, birsalma, mandarin, tündérrózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
borókabogyó, koriander, matcha, vízi tónusok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, uszadékfa, pézsma
Az illat fajtája
citrusos, vizes

Calvin Klein CK One Summer 2019 vonatkozásában írtuk
Cikkek

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein CK One Summer 2019

tracking pixel