Calvin Klein CK One Shockeau de toilette uraknak

15×
Calvin Klein CK One Shock eau de toilette uraknak
Calvin Klein CK One Shock eau de toilette uraknak
Spóroljon
10 400Ft

Spóroljon 39%
100 ml
6 310Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: CAK0305 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2020. 07. 07.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2020. 07. 07.

Calvin Klein CK One Shock parfüm leírása
Összetétel

Ne féljen kiemelkedni a tömegből, és megmutatni féktelen, kalandvágyó énjét! A férfi Calvin Klein CK One Shock eau de toilette-et spontán és az új lehetőségekre mindig nyitott férfiak számára készítették.

  • izgató, keleties-fűszeres illat
  • ideális nappali viselet hűvös időszakokban
  • impulzív férfiaknak, akiket semmilyen akadály nem rettenthet el

Az illat összetétele
Az élénkítő fejillatban a zamatos klementin, az uborkaszeletek és a férfias levendula szokatlan elegye dominál. Hamarosan csatlakozik hozzájuk az aromás kardamom és bazsalikom is, amelyeket a frissen őrölt bors tesz csípősebbé és az illatcserje gyengédebbé. Az ámbra és a fa, az egzotikus pacsuli, a dohány és az érzéki pézsma melengető kivonatai a férfiasság és a titokzatosság esszenciájával egészítik ki az illatot.

Az illat története
A Calvin Klein CK One Shock férfiillat az önbizalom és a férfiasság ködébe burkolja Önt, és épp olyan merész, mint graffitivel díszített üvegcséje. Ezt a 2011-es eau de toilette-et azoknak a férfiaknak készítették, akik nem félnek eldobni a társadalmi elvárásokat és mindenkit sokkolnak a környezetükben.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
uborka, levendula, klementin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bors, kardamon, illatvirág, bazsalikom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, borostyán, fa, dohány, pézsma
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein CK One Shock