Calvin Klein CK One Shockeau de toilette hölgyeknek

13×
Calvin Klein CK One Shock eau de toilette hölgyeknek
Calvin Klein CK One Shock eau de toilette hölgyeknek
Spóroljon
10 400Ft

Spóroljon 42%
100 ml
6 000Ft

Kód: CAK0311 | Raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 07. 07.
Személyes átvétel
kedd 2020. 07. 07.

Calvin Klein CK One Shock parfüm leírása
Összetétel

Sokkolja környezetét ezzel az egyedülálló illattal, amely tökéletesen kiemeli az Ön természetes szépségét! A Calvin Klein CK One Shock eau de toilette hölgyeknek energiát és önbizalmat ad Önnek, hogy kihasználhasson minden kínálkozó lehetőséget.

  • keleties, fűszeres illat gourmet jegyekkel
  • zabolázatlan, modern nőknek
  • tökéletes nappali illat, elsősorban melegebb hónapokra való viselet

Összetétele:
A fejillatot virágos jegyek jellemzik – törékeny bazsarózsa, pipacs és golgotavirág fonódnak benne össze. Hamarosan az édes szívillat is csatlakozik hozzá, amely ízletes szederből és mexikói étcsokoládéból áll, csábító aláfestéséről pedig jázmin és nárcisz gondoskodik. A bőrön a vanília és az ámbra melengető jegyeit fogja legtovább érezni, amelyeket az egzotikus pacsuli és az érzéki pézsma tesznek teljessé.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
golgotavirág virága, mák, bazsarózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
nárcisz, szeder, csokoládé, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, borostyán, vanília, pézsma
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein CK One Shock