Calvin Klein CK One Platinum Editioneau de toilette unisex

1×
Calvin Klein CK One Platinum Edition eau de toilette unisex
Calvin Klein CK One Platinum Edition eau de toilette unisex
Ingyenes kiszállítás
16 600Ft

Spóroljon 41%
100 ml
9 760Ft

Kód: CAK12235 | Raktáron
1

Kosárba téve

Calvin Klein CK One Platinum Edition eau de toilette unisex
| 1 db | 9 760Ft
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 09. 17.
Személyes átvétel
kedd 2019. 09. 17.

Calvin Klein CK One Platinum Edition parfüm leírása

A Calvin Klein márkájú CK One Platinum Edition Eau de Toilette azok számára készült, akik fel akarnak lázadni a bevált szabályok ellen, és csak saját ösztöneikre szeretnének hallgatni. A legendás CK One uniszex illatnak ez a modern interpretálása 2018-ban került bemutatásra.

  • aromás fás illat
  • nem konvencionális nőknek és férfiaknak
  • elsősorban nappali viseletként szolgál

Az illat összetétele
Az Eau de Toilette fejillatát az aromás kardamommal és aldehidekkel kiegészített Granny Smith zöld alma zamatos jegyei uralják. Fűszeres szívében a meleg fahéj, rózsaszín bors és titokzatos levendula eszenciái egyesülnek. A CK One Platinum Edition illatkompozícióját ámbra akkordokkal kísért vetiver és finom kasmírfa alkotta alap zárja.

Összetétel

Fej
aldehidek, Granny Smith zöldalma, kardamon
Szív
fahéj, levendula, rózsabors
Alap
borostyán, kasmírfa, vetiverfű
Az illat fajtája
aromás, fás

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein CK One Platinum Edition

5.0
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás