Calvin Klein CK One Platinum Editioneau de toilette unisex

2×
Calvin Klein CK One Platinum Edition eau de toilette unisex
Calvin Klein CK One Platinum Edition eau de toilette unisex
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
13 000Ft

Spóroljon 56%
50 ml
5 690Ft

Kód: CAK12234 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A 20hu kóddal a kiválasztott márkák termékeit 20%-kal olcsóbban vásárolhatja meg! A kedvezmény nem érvényes az akcióban lévő vagy kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 06. 05.
Személyes átvétel
péntek 2020. 06. 05.

Calvin Klein CK One Platinum Edition parfüm leírása
Összetétel

A Calvin Klein márkájú CK One Platinum Edition Eau de Toilette azok számára készült, akik fel akarnak lázadni a bevált szabályok ellen, és csak saját ösztöneikre szeretnének hallgatni. A legendás CK One uniszex illatnak ez a modern interpretálása 2018-ban került bemutatásra.

  • aromás fás illat
  • nem konvencionális nőknek és férfiaknak
  • elsősorban nappali viseletként szolgál

Az illat összetétele
Az Eau de Toilette fejillatát az aromás kardamommal és aldehidekkel kiegészített Granny Smith zöld alma zamatos jegyei uralják. Fűszeres szívében a meleg fahéj, rózsaszín bors és titokzatos levendula eszenciái egyesülnek. A CK One Platinum Edition illatkompozícióját ámbra akkordokkal kísért vetiver és finom kasmírfa alkotta alap zárja.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
aldehidek, kardamon, Granny Smith zöldalma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fahéj, rózsabors, levendula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, kasmírfa, vetiverfű
Az illat fajtája
aromás, fás

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein CK One Platinum Edition