Calvin Klein CK One Gold Eau de Toilette unisex

9×
Calvin Klein CK One Gold Eau de Toilette unisex
Calvin Klein CK One Gold Eau de Toilette unisex
Spóroljon
23 400Ft

Spóroljon 48%
200 ml
12 020Ft

6 010,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CAK6180 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 08. 02.
Személyes átvétel
szombat 2021. 07. 31.

Leírás Calvin Klein CK One Gold
Összetétel

A Calvin Klein CK One Gold uniszex Eau de Toilette a két nem erejét egyesítő, fiatalos, fás illatával emelkedik ki a tömegből.

  • zamatos és friss, fás illat
  • egyéniségeknek, férfiaknak és nőknek egyaránt
  • nappali viselet, elsősorban meleg időjáráshoz

Az illat összetétele
Az első, energikus jegyeket a friss bergamott, a zamatos füge és a kesernyés zsálya fémjelzi. A szívillatban ibolyás akkordok dominálnak, amelyeket a jázmin és a csábító neroli tesz teljessé. A melengető, érzéki alapillat a gujakfával, a pacsuli esszenciáival és a fás vetiverrel nyűgözi le viselőjét.

Az illat története
A CK One Gold uniszex illat, amely az 1994-es, ikonikus CK One Eau de Toilette modern változata, 2016-ban született. Mottója: „Légy bátor. Ne akarj olyan lenni, mint a többiek. Amihez hozzáérsz, tiszta arannyá válik.”

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
füge, zsálya, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, ibolya, keserűnarancs
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
guajakfa, pacsuli, vetiverfű
Az illat fajtája
fás

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein CK One Gold8