Calvin Klein CK One Goldeau de toilette unisex

7×
Calvin Klein CK One Gold eau de toilette unisex
Calvin Klein CK One Gold eau de toilette unisex
Spóroljon
23 400Ft

Spóroljon 54%
200 ml
10 750Ft

Kód: CAK6180 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 07. 07.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 07. 06.

Calvin Klein CK One Gold parfüm leírása
Összetétel

A Calvin Klein CK One Gold uniszex Eau de Toilette a két nem erejét egyesítő, fiatalos, fás illatával emelkedik ki a tömegből.

  • zamatos és friss, fás illat
  • egyéniségeknek, férfiaknak és nőknek egyaránt
  • nappali viselet, elsősorban meleg időjáráshoz

Az illat összetétele
Az első, energikus jegyeket a friss bergamott, a zamatos füge és a kesernyés zsálya fémjelzi. A szívillatban ibolyás akkordok dominálnak, amelyeket a jázmin és a csábító neroli tesz teljessé. A melengető, érzéki alapillat a gujakfával, a pacsuli esszenciáival és a fás vetiverrel nyűgözi le viselőjét.

Az illat története
A CK One Gold uniszex illat, amely az 1994-es, ikonikus CK One Eau de Toilette modern változata, 2016-ban született. Mottója: „Légy bátor. Ne akarj olyan lenni, mint a többiek. Amihez hozzáérsz, tiszta arannyá válik.”

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, füge, zsálya
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ibolya, jázmin, keserűnarancs
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, guajakfa, vetiverfű
Az illat fajtája
fás

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein CK One Gold