Calvin Klein CK One Collector´s Edition 2020 Eau de Toilette unisex

Calvin Klein CK One Collector´s Edition 2020 Eau de Toilette unisex
Calvin Klein CK One Collector´s Edition 2020 Eau de Toilette unisex
100 ml

Kód: CAK17245 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Calvin Klein CK One Collector´s Edition 2020
Összetétel

Ön is burkolja magát az illatba, melytől nagyszerű kedve lesz egész nap. Az unisex Calvin Klein CK One Collector´s Edition 2020 Eau de Toilette az optimizmus és a tökéletes boldogság kifejeződése.

  • aromás illat fűszeres jegyekkel
  • citrus illat
  • friss illat meleg időre
  • dizájnos flakon
  • unisex – nőknek és férfiaknak is

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
papaya, ananász, bergamott, kardamon
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ibolya, fehér rózsa, szerecsendió, zöld tea
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, pézsma
Az illat fajtája
citrusos, aromás

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein CK One Collector´s Edition 2020