Calvin KleinCK Free Eau de Toilette uraknak

13×
Calvin Klein CK Free Eau de Toilette uraknak
Calvin Klein CK Free Eau de Toilette uraknak
100 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: CAK0192

Ez a szabadság igazi illata! Borítsa fel a társadalmi elvárásokat és érezze végre a saját bőrén is a hihetetlen felszabadultságot. A férfi Calvin Klein CK Free eau de toilette átgondolt kompozíciója, amely tökéletesen illik a modern férfiakhoz, Önt is rabul ejti.  

  • friss, aromás-fás illat
  • modern kori úriembereknek
  • elsősorban nappali viseletre

Az illat összetétele
Már az alapillatban elvarázsolja Önt az egzotikus ánizs, a borókabogyó, az ízletes abszint és a jákafa édeskés levének szokatlan kombinációja. A szívillatban a velúr, az aromás kávé, a dohány és az illatos, dél-afrikai gyógynövény, a buchu alkotta, csábító kompozíció bűvöli el érzékeit. Az alapillatban a pacsuli és a fényűző fafélék teszik melengetővé és szexivé a CK Free eau de toilette lecsengését.

Az illat története
A CK Free Rodrigo Flores-Roux és Ellen Mollner vezényletével született 2009-ben, és mivel a modern férfi ideális nyári illata, augusztusban mutatták be. Az eau de toilette minimalista üvegcséje is az illatkompozíció frissességét fejezi ki.


 

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
csillagánizs, boróka, jákafa gyümölcs, abszint
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kávé, velúr, bucchi, dohány
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok, cédrus, pacsuli, tölgy
Az illat fajtája
aromás, fás

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.