Calvin Klein CK Everyone ajándékszett unisex

Calvin Klein CK Everyone ajándékszett unisex
Calvin Klein CK Everyone ajándékszett unisex
12 010Ft

12 010Ft / 1 db, áfával
Kód: CAK17362 | Raktáron

Eau de Toilette 200 ml + Eau de Toilette 10 ml + parfümös tusfürdő 100 ml

1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 03. 08.
Személyes átvétel
szombat 2021. 03. 06.

Calvin Klein CK Everyone parfüm leírása
Összetétel

A parfümkedvelőket semmi sem örvendezteti meg jobban, mint a kedvelt illatuk miniatűr változatban, melyet mindig maguknál tarthatnak.Az unisex Calvin Klein CK Everyone parfüm-szett az Ön vagy szerettei örömének biztosítéka.A nagyobb kiszerelésű illat szépen fog mutatni a toalettasztalon, és a miniatűr Önnel lesz az útjai során.

Tulajdonságok:

  • unisex – nőknek és férfiaknak is

A szett tartalma:

  • Eau de Toilette 200 ml
  • Eau de Toilette 10 ml
  • parfümös tusfürdő 100 ml

Összetétel

Az illat fajtája
citrusos, aromás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein CK Everyone