Calvin Klein CK2eau de toilette roll-on unisex

Calvin Klein CK2 eau de toilette roll-on unisex
Calvin Klein CK2 eau de toilette roll-on unisex
10 ml

Kód: CAK9459 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Calvin Klein CK2 parfüm leírása
Összetétel

A Calvin Klein CK2 Eau de Toilette tökéletesen egyesíti a kontrasztos elemeket – a férfiasságot a nőiességgel, az erőt a lágysággal, és a gyümölcsök energizáló frissességét a fa bensőséges melegségével.

  • üde fás uniszex illat
  • modern városi embereknek
  • elsősorban melegebb hónapokban, mindennapi viseletként hordható

Az illat összetétele
A fejillat szokatlan mandarin, körte és ibolya kombinációját egy csipetnyi vaszabi teszi teljessé. A szívillatban rejlő aszfaltozott utcák eső utáni illata a rózsa és az íriszgyökér akkordjaival olyan, mint a meleg nyári napok fellélegzése. Az illatkompozíció alapja vetiver, érzéki pézsma, tömjén és egzotikus szantálfa eszenciák alkotta, jellegzetesen fás illat.

Az illat története
A 2016-ban bemutatott CK2 Eau de Toilette a milleniumi generációt képviseli. Az illat égőre emlékeztető átlátszó, futurista üvegcséje szándékosan úgy készült, hogy két oldalról lehessen belenézni - ugyanúgy, mint arra a fiatal, kötetlen és ösztönös emberre, akiben a nőies és férfias oldal egybeforr.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ibolya levelek, mandarin, körte, vaszabi
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, orrisz gyökér, kavics, bazsarózsa, hedione
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, szantálfa, tömjén, vetiverfű
Az illat fajtája
aromás, fás

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein CK2