Calvin Klein CK2

eau de toilette roll-on unisex 10 ml

11×
Calvin Klein CK2 eau de toilette roll-on unisex 10 ml
Calvin Klein CK2 eau de toilette roll-on unisex 10 ml
10 ml
6 790Ft

Kód: CAK9459 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Amennyiben 13 000 Ft felett vásárol, a kosárban választhat egyet remek nyári ajándékaink közül.
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 07. 23.
Személyes átvétel
hétfő 2019. 07. 22.
Calvin Klein CK2
10 ml | 6 790Ft

Calvin Klein CK2 parfüm leírása

A Calvin Klein CK2 Eau de Toilette tökéletesen egyesíti a kontrasztos elemeket – a férfiasságot a nőiességgel, az erőt a lágysággal, és a gyümölcsök energizáló frissességét a fa bensőséges melegségével.

  • üde fás uniszex illat
  • modern városi embereknek
  • elsősorban melegebb hónapokban, mindennapi viseletként hordható

Az illat összetétele
A fejillat szokatlan mandarin, körte és ibolya kombinációját egy csipetnyi vaszabi teszi teljessé. A szívillatban rejlő aszfaltozott utcák eső utáni illata a rózsa és az íriszgyökér akkordjaival olyan, mint a meleg nyári napok fellélegzése. Az illatkompozíció alapja vetiver, érzéki pézsma, tömjén és egzotikus szantálfa eszenciák alkotta, jellegzetesen fás illat.

Az illat története
A 2016-ban bemutatott CK2 Eau de Toilette a milleniumi generációt képviseli. Az illat égőre emlékeztető átlátszó, futurista üvegcséje szándékosan úgy készült, hogy két oldalról lehessen belenézni - ugyanúgy, mint arra a fiatal, kötetlen és ösztönös emberre, akiben a nőies és férfias oldal egybeforr.

Összetétel

Fej
ibolya levelek, körte, mandarin, vaszabi
Szív
bazsarózsa, hedione, kavics, orrisz gyökér, rózsa
Alap
fehér pézsma, szantálfa, tömjén, vetiverfű
Az illat fajtája
aromás, fás

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein CK2

Új értékelés hozzáadása

4.0
11 értékelés
5
4
1
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás