Calvin Klein Women Intenseeau de parfum hölgyeknek

2×
Calvin Klein Women Intense eau de parfum hölgyeknek
Calvin Klein Women Intense eau de parfum hölgyeknek
37000Ft

Spóroljon 46%
100 ml
20110Ft

Kód: CAK17167 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2019. 12. 17.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2019. 12. 17.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Calvin Klein Women Intense parfüm leírása
Összetétel

Ne féljen erőteljesebben kifejezésre juttatni a nőies oldalát. A Calvin Klein Women Intense eau de parfum olyan tökéletes kiegyensúlyozottsággal támogatja, mellyel megőrzi az elegáns törékenységét, ugyanakkor öntudatossá is teszi természetes érzékisége mélységének kifejezésében.

  • keleti-virágos illat
  • erős és érzéki nőknek
  • az eredeti Calvin Klein Women illata alapján készült

Az illat összetétele
Az eau de parfum nyitányában a főszerepet egy csipetnyi kardamommal fűszerezett citrom és bergamott képviselte kapta citrusos-fűszeres kombinációval. Ezután színre lép a virágos szív triója, melyben a fenséges narancsfavirágot jázmin és fekete ibolya egészíti ki. A hatásos végjáték a pacsuli és tömjén kísérte, édesen melengető szantálfáé.

Az illat története
A Calvin Klein Women sorozat női parfümjeit nem lehet nem észrevenni, és ez nem csak az alkalmazott egyedülálló összetevőknek, de az üvegcséiknek is köszönhető. Összetéveszthetetlen dizájnjuk mindig kitűnik a tömegből. Az Intense változat sem váratott sokáig magára. Honorine Blanc parfümkészítő a Women Intense-ben megőrizte az eredeti változat törékenységét, míg az eau de parfum új összetevői fokozzák a textúrát és az érzéki feszültséget. Pontosan úgy, ahogyan azt az Intense változata megérdemli.

Összetétel

Fej
bergamott, citrom, kardamon
Szív
fekete ibolya, jázmin, narancsfa virág
Alap
pacsuli, szantálfa, tömjén
Az illat fajtája
virágos, orientális

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Women Intense