Calvin Klein Women Intenseeau de parfum hölgyeknek

4×
Calvin Klein Women Intense eau de parfum hölgyeknek
Calvin Klein Women Intense eau de parfum hölgyeknek
Spóroljon
37 000Ft

Spóroljon 56%
100 ml
16 220Ft

Kód: CAK17167 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 07. 13.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2020. 07. 11.

Calvin Klein Women Intense parfüm leírása
Összetétel

Ne féljen erőteljesebben kifejezésre juttatni a nőies oldalát. A Calvin Klein Women Intense eau de parfum olyan tökéletes kiegyensúlyozottsággal támogatja, mellyel megőrzi az elegáns törékenységét, ugyanakkor öntudatossá is teszi természetes érzékisége mélységének kifejezésében.

  • keleti-virágos illat
  • erős és érzéki nőknek
  • az eredeti Calvin Klein Women illata alapján készült

Az illat összetétele
Az eau de parfum nyitányában a főszerepet egy csipetnyi kardamommal fűszerezett citrom és bergamott képviselte kapta citrusos-fűszeres kombinációval. Ezután színre lép a virágos szív triója, melyben a fenséges narancsfavirágot jázmin és fekete ibolya egészíti ki. A hatásos végjáték a pacsuli és tömjén kísérte, édesen melengető szantálfáé.

Az illat története
A Calvin Klein Women sorozat női parfümjeit nem lehet nem észrevenni, és ez nem csak az alkalmazott egyedülálló összetevőknek, de az üvegcséiknek is köszönhető. Összetéveszthetetlen dizájnjuk mindig kitűnik a tömegből. Az Intense változat sem váratott sokáig magára. Honorine Blanc parfümkészítő a Women Intense-ben megőrizte az eredeti változat törékenységét, míg az eau de parfum új összetevői fokozzák a textúrát és az érzéki feszültséget. Pontosan úgy, ahogyan azt az Intense változata megérdemli.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, citrom, kardamon
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fekete ibolya, jázmin, narancsfa virág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, szantálfa, tömjén
Az illat fajtája
orientális, virágos

Calvin Klein a márkáról

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.

Értékelés Calvin Klein Women Intense