Calvin KleinBeauty Eau de Parfum hölgyeknek

8×
Calvin Klein Beauty Eau de Parfum hölgyeknek
Calvin Klein Beauty Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
25 400Ft

Spóroljon 66%
50 ml
8 540Ft

Raktáron | 17 080,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CAK0001

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

A Calvin Klein Beauty női Eau de Parfum a kifinomult elegancia és az időtlen szépség szinonimája.

  • elegáns, virágos illat
  • magabiztos, érett nőknek
  • ideális nappali viselet

Az illat összetétele
Az illat már a nyitányában az egész kompozíciónak végtelen csábító kicsengést adó, elbűvölő ámbra akkordjaival öleli körül. Szívillatában rendkívül nőies jázmin rejtőzik, melyhez az alapban melengető cédrusfa akkordok csatlakoznak.

Az illat története
Az Euphoria illetve az Obsession illatának csábító kompozíciójával ellentétben a Beauty Eau de Parfum természetes és nem komplikált. Olyan nők számára alkották, akiknek nem kell semmit megjátszaniuk, mert a környezetüket belső erejükkel, eltökéltségükkel és fenséges eleganciájukkal hódítják meg. A Beauty egy 2010-ben megjelent luxus illat, melynek arca Diane Kruger színésznő.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ambrette
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
virginiai boróka
Az illat fajtája
virágos

A márkát Calvin Klein és üzlettársa, Barry Schwartz alapította 1968-ban. Azzal, hogy az 1980-as években Calvin Klein a farmernadrágok farzsebére kezdte hímeztetni a nevét, az egyszerű farmert olyan dizájnos kiegészítő rangjára emelte, mely egyetlen ruhatárból sem hiányozhat.

A Calvin Klein márka letisztult vonalai és egyszerű stílusa legendássá váltak. Ez igaz a Calvin Klein parfümökre is, melyek hírnevüket nem csupán semmivel össze nem téveszthető illatkompozíciójuknak, de tökéletes designjuknak is köszönhetik. Az első parfümök a '70 -es évek végén születtek meg, és sok közülük még ma is hordozza annak az évtizednek a szellemiségét, melyben először megjelent a piacon.

A 90-es években kerültek forgalomba a forradalmi Obsession és Eternity parfümök, melyek legendává váltak és végérvényesen megerősítették a Calvin Klein parfümvilágban elfoglalt helyét. A Calvin Klein parfümök a világ legjobb parfümőreinek közreműködésével, az egyik legnagyobb vezető kozmetikai társaság, a Coty égisze alatt készülnek.