Caesars World

Caesars World márka egészen érdekes történettel rendelkezik. Alapító tagjaik- Stuart és Clifford Perlman testvérek - eredetileg a Lum´s étteremlánc vezetői voltak. 1969-ben megvásárolták a Caesar's Palace las vegasi kaszinót és az életük teljesen más fordulatot vett. Két évvel később eladták éttermeik többségét, társaságuk nevét megváltoztatták Caesars World -re és vállalkozásaikat ezentúl kizárólag a szerencsejáték világában indították.

A kilencvenes évek végére Caesars World-öt maga alá gyűrte a Park Place Entertainment gigantikus vállalat. Még ez előtt sikerült piacra dobniuk néhány elég sikeres parfümöt - Caesars Woman, Caesars Woman Goddess, Caesars Man és Ferentina. Ezen parfümök inspirációja az ókori római világban rejlik és köszönhetően egyedi koncepciójuknak, gyorsan elnyerték a vevők ízlését.

Egyértelműen említést érdemel még Caesars Men Emperor (2005), amelynek szívét jázmin, levendula, zsálya, geránium és rózsafa alkotja. Ez a csábító illatkombináció bizonyítottan nem hagy hidegen egyetlen nőt sem. A Caesars World parfümök, mint egy varázsló mágiájának köszönhetően, visszarepít minket az időben, mikor még a Római Birodalom magáénak tudhatta az egész akkor ismert világ nagy részét. Igazi császárt és császárnét varázsol Önökből - erős, büszke és magabiztossággal teli emberekké.

Caesars World márka biztosan felkelti majd azon vásárlók érdeklődését, akik igazán egyedi illat után kutatnak, egyéniségüket és karizmájukat hangsúlyozván.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már

Szűrő megnyitása Szűrő bezárása

árfolyamkülönbség

akár

iparfumeria.hu neve mostantól Notinoniche doprava


nevet változtat

Tovább
Többet itt

Menu

hívjon minket 003642220141