Caesars World

Caesars World márka egészen érdekes történettel rendelkezik. Alapító tagjaik- Stuart és Clifford Perlman testvérek - eredetileg a Lum´s étteremlánc vezetői voltak. 1969-ben megvásárolták a Caesar's Palace las vegasi kaszinót és az életük teljesen más fordulatot vett. Két évvel később eladták éttermeik többségét, társaságuk nevét megváltoztatták Caesars World -re és vállalkozásaikat ezentúl kizárólag a szerencsejáték világában indították.

A kilencvenes évek végére Caesars World-öt maga alá gyűrte a Park Place Entertainment gigantikus vállalat. Még ez előtt sikerült piacra dobniuk néhány elég sikeres parfümöt - Caesars Woman, Caesars Woman Goddess, Caesars Man és Ferentina. Ezen parfümök inspirációja az ókori római világban rejlik és köszönhetően egyedi koncepciójuknak, gyorsan elnyerték a vevők ízlését.

Egyértelműen említést érdemel még Caesars Men Emperor (2005), amelynek szívét jázmin, levendula, zsálya, geránium és rózsafa alkotja. Ez a csábító illatkombináció bizonyítottan nem hagy hidegen egyetlen nőt sem. A Caesars World parfümök, mint egy varázsló mágiájának köszönhetően, visszarepít minket az időben, mikor még a Római Birodalom magáénak tudhatta az egész akkor ismert világ nagy részét. Igazi császárt és császárnét varázsol Önökből - erős, büszke és magabiztossággal teli emberekké.

Caesars World márka biztosan felkelti majd azon vásárlók érdeklődését, akik igazán egyedi illat után kutatnak, egyéniségüket és karizmájukat hangsúlyozván.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Sajnos jelenleg a Caesars World márka termékei nem elérhetőek.

Menu