Cacharel Yes I Am Pink Firsteau de parfum hölgyeknek

4×
Cacharel Yes I Am Pink First eau de parfum hölgyeknek
Cacharel Yes I Am Pink First eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
75 ml
20350Ft

Kód: CAC01659 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 01. 28.
Személyes átvétel
kedd 2020. 01. 28.
  • parfüm leírása
  • Cikkek
  • a márkáról
  • Értékelés

Cacharel Yes I Am Pink First parfüm leírása
Összetétel

A sziporkázó Cacharel Yes I Am Pink First Eau de Parfum az új női erő kifejezéséről szól. Olyan nőknek való, akik képesek az életet mindig a pozitív oldaláról szemlélni.

  • fűszeres aláfestésű, virágos-gyümölcsös illat
  • olyan nőknek, akik örülni tudnak az életnek
  • mindennapi viseletre ideális

Az illat összetétele
Az egész illatkompozíció központi motívuma a rózsaszín. Ez először a málna jegyeinek és a rózsaszín gyömbér virágainak köszönhetően jelenik meg. Később a szívillatban a rózsaszín jázmin és rózsa esszenciája képviseli. Az alap rózsaszín szantálfája pedig keleties érzékiségét visz az illatba.

Az illat története
A Cacharel Yes I Am Pink First illat elég merész ahhoz, hogy mosollyal az ajkain, bátran szembemenjen az áramlattal. Olyan, mint egy belső erő, egy jó adag energia, szinte ragadós vágy arra, hogy az életet saját igényeink szerint éljük, azaz szabadelvű. Ugyanis nem az a fontos, amit teszünk, hanem az, ahogyan tesszük. A „Pink First“ nem a külsőségekről szól, hanem arról, ahogyan a dolgokat látjuk.

Összetétel

Fej
fekete gyömbér, málna
Szív
rózsa, rózsaszín jázmin
Alap
szantálfa
Az illat fajtája
virágos, fűszeres, orientális

Cacharel Yes I Am Pink First vonatkozásában írtuk
Cikkek

Cacharel a márkáról

A francia Cacharel parfümöket az igazi nőiesség ihlette, játékosak, dinamikusak és színpompásak. Szenvedélyes jegyek és nemes összetevők jellemzik, és a hagyományos és a modern hatásokat egyesítik magukban.

A márka alapítója Jean Bousquet eredetileg csak divattervező volt. A Cacharel az egyik első olyan divatház, amely a 60-as években a ready-to-wear kollekciót a haute couture divat alternatívájaként mutatták be. Üde és trendi modelljeivel a márka nem csak a divatvilágban előzte meg a korát, de sikerét a parfümök világában napjainkig megőrizte.

A Cacharel illatok a nőiességet és a romantikát ünneplik és mutatják be a legkülönbözőbb megjelenési formákban - a legendás Anaïs Anaïs lányos illatban, a szenvedélyes Cacharel Amor Amor Eau de Parfum vagy a merész és független Yes I Am formájában. Valamennyi Cacharel parfüm a nők egy adott életszakaszát fejezi ki az illatával.

Értékelés Cacharel Yes I Am Pink First