CacharelAnaïs Anaïs L'Original spray dezodor hölgyeknek

2×
Cacharel Anaïs Anaïs L'Original spray dezodor hölgyeknek
Cacharel Anaïs Anaïs L'Original spray dezodor hölgyeknek
97.5 g
9 410Ft

Raktáron | 9 651,28Ft / 100 g, áfával | Kód: CAC0953
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 06.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 04.

Rendezze illatait harmonikus egységbe. A nagyszerű Cacharel Anais Anais L'Original izzadásgátlónak ugyanolyan aromája van, mint az Ön illatának a flakonban, és így együtt kifogástalan párost alkotnak.

Tulajdonságok:

  • hosszan tartó frissességérzetet kelt
  • az illattal együtt megfelelő ajándékként
  • támogatja az azonos kollekcióhoz tartozó illat intenzitását

Használata:
A felvitelét a nap folyamán bármikor megismételheti. Mindennapi használatra alkalmas.

Összetétel

Csomagolás
spray

A francia Cacharel parfümöket az igazi nőiesség ihlette, játékosak, dinamikusak és színpompásak. Szenvedélyes jegyek és nemes összetevők jellemzik, és a hagyományos és a modern hatásokat egyesítik magukban.

A márka alapítója Jean Bousquet eredetileg csak divattervező volt. A Cacharel az egyik első olyan divatház, amely a 60-as években a ready-to-wear kollekciót a haute couture divat alternatívájaként mutatták be. Üde és trendi modelljeivel a márka nem csak a divatvilágban előzte meg a korát, de sikerét a parfümök világában napjainkig megőrizte.

A Cacharel illatok a nőiességet és a romantikát ünneplik és mutatják be a legkülönbözőbb megjelenési formákban - a legendás Anaïs Anaïs lányos illatban, a szenvedélyes Cacharel Amor Amor Eau de Parfum vagy a merész és független Yes I Am formájában. Valamennyi Cacharel parfüm a nők egy adott életszakaszát fejezi ki az illatával.