Cacharel Amor Amor Electric Kiss Eau de Toilette hölgyeknek

2×
Cacharel Amor Amor Electric Kiss Eau de Toilette hölgyeknek
Cacharel Amor Amor Electric Kiss Eau de Toilette hölgyeknek
30 ml
9 800Ft

32 667Ft / 100 ml, áfával
Kód: CAC01666 | 2 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 03. 08.
Személyes átvétel
szombat 2021. 03. 06.

Cacharel Amor Amor Electric Kiss parfüm leírása
Összetétel

Szereti, ha elragadják a nyár hullámai, a fesztiválok atmoszférája és a közönség felvillanyozó érzése? Amennyiben igen a válasza, a Cacharel Amor Amor Electric Kiss limitált kiadású Eau de Toilette-be egyszerűen bele fog szeretni.

  • felvillanyozó, gyümölcsös-virágos illat
  • a klasszikus Amor Amor limitált kiadású interpretációja
  • az életet, a fesztiválokat és a nyári szerelmeket imádó hölgyeknek

Az illat összetétele
Rebarbara és grapefruit rózsaborssal fűszerezett, intenzív, szikrázó tónusai nyitják az Amor Amor Electric Kiss illatát, melyet fokozatosan követ a finom, jázmin, rózsa és gyöngyvirág alkotta szívillat. Végül a teljes esszenciát az ámbrafa, a pacsuli és a vanília akkordok kombinációja járja át elektromos impulzusokkal.

Az illat története
Ebben a felvillanyozó illatban szó szerint lüktet a nyár, a szerelem és a fesztiválok. Nem is tudja titkolni, hogy ezek energiájából merít. S ez a limitált kiadás még különleges üvegcséjével is kitűnik, mely – fluoreszkáló dizájnja révén – ultraibolya fényben neonszenzációt alkot.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
rebarbara, rózsabors, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gyöngyvirág, valódi jázmin (arab), rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, vanília, pacsuli
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Cacharel a márkáról

A francia Cacharel parfümöket az igazi nőiesség ihlette, játékosak, dinamikusak és színpompásak. Szenvedélyes jegyek és nemes összetevők jellemzik, és a hagyományos és a modern hatásokat egyesítik magukban.

A márka alapítója Jean Bousquet eredetileg csak divattervező volt. A Cacharel az egyik első olyan divatház, amely a 60-as években a ready-to-wear kollekciót a haute couture divat alternatívájaként mutatták be. Üde és trendi modelljeivel a márka nem csak a divatvilágban előzte meg a korát, de sikerét a parfümök világában napjainkig megőrizte.

A Cacharel illatok a nőiességet és a romantikát ünneplik és mutatják be a legkülönbözőbb megjelenési formákban - a legendás Anaïs Anaïs lányos illatban, a szenvedélyes Cacharel Amor Amor Eau de Parfum vagy a merész és független Yes I Am formájában. Valamennyi Cacharel parfüm a nők egy adott életszakaszát fejezi ki az illatával.

Értékelés Cacharel Amor Amor Electric Kiss2