Cacharel Amor Amor Electric Kisseau de toilette hölgyeknek

Cacharel Amor Amor Electric Kiss eau de toilette hölgyeknek
Cacharel Amor Amor Electric Kiss eau de toilette hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
18190Ft

Kód: CAC01664 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 11. 20.
Személyes átvétel
szerda 2019. 11. 20.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Cacharel Amor Amor Electric Kiss parfüm leírása
Összetétel

Szereti, ha elragadják a nyár hullámai, a fesztiválok atmoszférája és a közönség felvillanyozó érzése? Amennyiben igen a válasza, a Cacharel Amor Amor Electric Kiss limitált kiadású Eau de Toilette-be egyszerűen bele fog szeretni.

  • felvillanyozó, gyümölcsös-virágos illat
  • a klasszikus Amor Amor limitált kiadású interpretációja
  • az életet, a fesztiválokat és a nyári szerelmeket imádó hölgyeknek

Az illat összetétele
Rebarbara és grapefruit rózsaborssal fűszerezett, intenzív, szikrázó tónusai nyitják az Amor Amor Electric Kiss illatát, melyet fokozatosan követ a finom, jázmin, rózsa és gyöngyvirág alkotta szívillat. Végül a teljes esszenciát az ámbrafa, a pacsuli és a vanília akkordok kombinációja járja át elektromos impulzusokkal.

Az illat története
Ebben a felvillanyozó illatban szó szerint lüktet a nyár, a szerelem és a fesztiválok. Nem is tudja titkolni, hogy ezek energiájából merít. S ez a limitált kiadás még különleges üvegcséjével is kitűnik, mely – fluoreszkáló dizájnja révén – ultraibolya fényben neonszenzációt alkot.

Összetétel

Fej
rebarbara, rózsabors, grapefruit
Szív
rózsa, gyöngyvirág, valódi jázmin (arab)
Alap
pacsuli, borostyán, vanília
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Cacharel a márkáról

A francia Cacharel parfümöket az igazi nőiesség ihlette, játékosak, dinamikusak és színpompásak. Szenvedélyes jegyek és nemes összetevők jellemzik, és a hagyományos és a modern hatásokat egyesítik magukban.

A márka alapítója Jean Bousquet eredetileg csak divattervező volt. A Cacharel az egyik első olyan divatház, amely a 60-as években a ready-to-wear kollekciót a haute couture divat alternatívájaként mutatták be. Üde és trendi modelljeivel a márka nem csak a divatvilágban előzte meg a korát, de sikerét a parfümök világában napjainkig megőrizte.

A Cacharel illatok a nőiességet és a romantikát ünneplik és mutatják be a legkülönbözőbb megjelenési formákban - a legendás Anaïs Anaïs lányos illatban, a szenvedélyes Cacharel Amor Amor Eau de Parfum vagy a merész és független Yes I Am formájában. Valamennyi Cacharel parfüm a nők egy adott életszakaszát fejezi ki az illatával.

Értékelés Cacharel Amor Amor Electric Kiss