Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique Eau de Parfum hölgyeknek

Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique Eau de Parfum hölgyeknek
Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
31 800Ft

31 800,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: BVL07384 | Több mint 5 db a raktáron
1
Csomagküldő – átvevőhely
már holnap kedd 2021. 06. 15.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 06. 15.

Leírás Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique
Összetétel

Fedezze fel az érzékiség misztikus jelképe, a tubarózsa ritka virága illatát! Ezeket a fehér virágokat rejti a női Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique Eau de Parfum, amely kivételesen csábító hatással ötvözi a virágos-gyümölcsös jegyeket.

  • virágos-gyümölcsös illat
  • olyan nőknek, akik csábítónak akarják érezni magukat
  • inkább esti viseletre megfelelő

Az illat leírása:
A ritka tubarózsa erős illatával az évszázadok során már számos kultúrát lenyűgözött. A Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique illatából is pompásan emelkedik ki a feketeribizli, a vanília és a mirha illatával keveredve.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
davana
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tubarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
mirha
Az illat fajtája
orientális, virágos

Bvlgari a márkáról

A Bvlgari illatok ékköveknek számítanak az illatok világában. Az ékszerészet és a parfümkészítés ötvözésével fejezik ki a Földközi-tenger pompáját és varázsát. Az olasz márkát úttörő szellemisége, a pompa iránti érzéke és a színek mesteri alkalmazása teszi kiemelkedővé.

A Bvlgari márka története 1884-ben kezdődött az örök városban, Rómában. A márka eleinte ékszerekkel foglalkozott, majd később órákkal. Az első Bvlgari parfüm 1992-ben látta meg a napvilágot, és a luxusmárka azóta számos sikeres kollekciót jelentetett meg: ilyen például az Omnia, a Man vagy a Goldea és a Splendida.

A Bvlgari parfümökben a világ minden kontinenséről, a természetből és a sokszínű világból származó inspirációk rejlenek. Megalkotásukon a világ legjobb parfümőrei dolgoznak, és maguk az üvegcsék is olyanok, mintha gyönyörű ékszerek lennének.

A Bvlgari márka küldetése, hogy a természetes ékkövek feldolgozásának örömét terjessze a világban.

Értékelés Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique