Bvlgari Splendida Patchouli Tentation Eau de Parfum hölgyeknek

5×
Bvlgari Splendida Patchouli Tentation Eau de Parfum hölgyeknek
Bvlgari Splendida Patchouli Tentation Eau de Parfum hölgyeknek
Új
50 ml
30 960Ft

61 920,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: BVL07522 | Raktáron
1
Termékmintát csatolunk rendeléséhez. Abban az esetben, ha nem tetszik Önnek, ingyenesen visszaküldheti nekünk a nagy kiszerelésű terméket.Szeretnék többet tudni
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 06. 25.
Személyes átvétel
péntek 2021. 06. 25.

Leírás Bvlgari Splendida Patchouli Tentation
Összetétel

Igazán csábító és provokatív a Bvlgari Splendida Patchouli Tentation Eau de Parfum illata. Magabiztos hölgyeknek készült akik nem félnek önmaguk lenni.

Illat összetétele
Az illatra jellegzetes pacsuli, már az első tónusokban érezhető. Bali szigetéről származik, amiről tengeri tónusai árulkodnak. A lédús fehér barackkal együtt igazán lágy illatot képez. Szívéből sem hiányzik a pacsuli, melyet exkluzívan a Bvlgarinak terveztek, és az orrisz gyökérrel keveredik. Legtovább bőrén az érzéki fehér pézsma marad meg.

Illat története
Sophie Labbé alkotta meg  a Bvlgari Splendida Patchouli Tentation Eau de Parfum illatot. Luxusos, intenzív, mégis kifinomult illat, amely felkelti mindenki figyelmét. Letisztult flakonja minimalista dizájnú fehér színének köszönhetően, arany részletei, és masszív kupakja pedig exkluzívvá varázsolják.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fehér barack, pacsuli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
orrisz gyökér, pacsuli
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, fehér pézsma
Az illat fajtája
virágos, chypre

Bvlgari a márkáról

A Bvlgari illatok ékköveknek számítanak az illatok világában. Az ékszerészet és a parfümkészítés ötvözésével fejezik ki a Földközi-tenger pompáját és varázsát. Az olasz márkát úttörő szellemisége, a pompa iránti érzéke és a színek mesteri alkalmazása teszi kiemelkedővé.

A Bvlgari márka története 1884-ben kezdődött az örök városban, Rómában. A márka eleinte ékszerekkel foglalkozott, majd később órákkal. Az első Bvlgari parfüm 1992-ben látta meg a napvilágot, és a luxusmárka azóta számos sikeres kollekciót jelentetett meg: ilyen például az Omnia, a Man vagy a Goldea és a Splendida.

A Bvlgari parfümökben a világ minden kontinenséről, a természetből és a sokszínű világból származó inspirációk rejlenek. Megalkotásukon a világ legjobb parfümőrei dolgoznak, és maguk az üvegcsék is olyanok, mintha gyönyörű ékszerek lennének.

A Bvlgari márka küldetése, hogy a természetes ékkövek feldolgozásának örömét terjessze a világban.

Értékelés Bvlgari Splendida Patchouli Tentation5