Bvlgari Rose Essentielle L'Eau de Toilette Rosée eau de toilette nőknek

Márka: Bvlgari

Bvlgari Rose Essentielle L'Eau de Toilette Rosée változatok

Fel

Parfüm leírása Bvlgari Rose Essentielle L'Eau de Toilette Rosée

Értékelés

Az üveg kinézete

Illat intenzitás

Intenzitás

A teljes hatás

Összetétel

Fej

narancs, bergamott

Szív

rózsa, jázmin

Alap

pézsma

A Bvlgari Rose Essentielle L'Eau de Toilette Rosée virágillatú, csábító rózsa és lágy jázmin alkotta felhőbe burkolja viselőjét, így teremt körülötte szikrázóan érzéki légkört. A Bvlgari Rose Essentielle L'Eau de Toilette Rosée romantikus lelkű fiatal lányoknak készült, akik élvezni tudják az élet minden pillanatát. Az illat vidám játékosságát tovább emeli a lédús narancs és az érett bergamott esszenciája, végül pedig pézsma és pacsuli aromája kényeztet. A végeredmény egy törékeny, optimizmussal telt illat, mely boldoggá teszi a nap minden percét.

A Bvlgari parfümjeit a hölgyek világszerte kedvelik és keresik. Lágy, könnyed illataiban minden hölgy magára találhat. Minden évszakban érzékivé, visszafogottan elegánssá változtatják viselőjüket. A Bvlgari Rose Essentielle L'Eau de Toilette Rosée romantikus hangulatához remekül illik a parfüm rózsaszín-arany színkombinációban készült üvege.
Tiszta elegancia és gyengédség: ez a Bvlgari Rose Essentielle L'Eau de Toilette Rosée.

Fel

A Bvlgari márkáról

Bvlgari parfümök| A Bvlgari (1884 - ban alapítva, Róma, Olaszország) egy luxus divat márka szembetűnő olasz stílussal. A Bvlgari márka az időn túli görög és római művészetből meríti az ihletét, melyet a megalapító, Sotirio Bvlgari csodált, aki a görög Epirus - ból származik, ezüst ékszereket gyártó családból, mely tükröződik az egyes üvegcsék design - ján is. A legelső üzletét Rómában nyitotta, mely hamar az arisztokraták kedvenc helyévé vált. A 2. világháborút követően a Bvlgari család nagyon szigorú francia szabályok szerint gyártotta az arany ékszereket és a Bvlgari divat kiegészítőket. 1970-ben Bvlgari megalapítja az első üzletét az USA-ban (New York), és különleges csoportot hoz létre a Bvlgari órák gyártására. 1993 - ban végre megjelenik az első Bvlgari parfüm is, szokásokhoz híven, ez csak idő kérdése volt. A Bvlgari parfümök máris élezgetik karmaikat, és hallattatnak magukról világszerte a hagyományos Eau Parfumée au Thé Vert sorozaton keresztül. Mostanság nagyon közkedvelt a fiatal Bvlgari Omnia kollekció - viszont ami a Bvlgari parfümöket illeti, itt minden termék fiatal még. A márka parfüm történelme nagyon rövid, de annál feltűnőbb.

Fel

Értékelés Bvlgari Rose Essentielle L'Eau de Toilette Rosée

Mit gondol Ön a Bvlgari Rose Essentielle L'Eau de Toilette Rosée termékről?

A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


Értékelés *

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobbiparfumeria.hu neve mostantól Notinoniche samples - free delivery