Bvlgari Petits Et Mamans Eau de Toilette unisex

13×
Bvlgari Petits Et Mamans Eau de Toilette unisex
Bvlgari Petits Et Mamans Eau de Toilette unisex
Akció
Ingyenes kiszállítás
100 ml
11 900Ft

11 900,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: BVL0167 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Választhat egy Notino Safety Kit és egy Notino Travel Kit közül a kosarában ajándékként, ha 17 000 Ft felett vásárol parfümöket.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 08. 09.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 08. 07.

Leírás Bvlgari Petits Et Mamans
Összetétel

A finom illat a gyermekkorba való visszatérést idézi fel. Az uniszex Bvlgari Petits Et Mamans Eau de Toilette nemcsak a szagló érzékeinket örvendezteti meg, hanem vidám és érdekes csomagolásával a szemünket is. A finom tea szerény és nyugtató illata harmonikus, pihentető pillanatokat nyújt minden viselőjének.

  • virágos, púderes illat
  • 3 éves kortól használható
  • minden tiszta és szerény illatokat kedvelőnek, nyugtató hatással

Az illat összetétele
Az Eau de Toilette kezdetén találkozik az édes-kesernyés petitgrain esszenciális olaj tónusaival. Az illat szívében a fehér őszibarack gyümölcsös tónusai rejtőznek. A kedvelt édes vanília tesz pontot a végére.

Az illat története
A Petits Et Mamans Eau de Toilette már 1997 óta létezik, és azóta nagyon sokan megkedvelték. Az egyszerűségre és a szerény púderes aromára épít. A vidám és szórakoztató dizájnú üvegcse kiemeli az illat játékosságát.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
petitgrain
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fehér barack
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
nőszirom
Az illat fajtája
virágos

Bvlgari a márkáról

A Bvlgari illatok ékköveknek számítanak az illatok világában. Az ékszerészet és a parfümkészítés ötvözésével fejezik ki a Földközi-tenger pompáját és varázsát. Az olasz márkát úttörő szellemisége, a pompa iránti érzéke és a színek mesteri alkalmazása teszi kiemelkedővé.

A Bvlgari márka története 1884-ben kezdődött az örök városban, Rómában. A márka eleinte ékszerekkel foglalkozott, majd később órákkal. Az első Bvlgari parfüm 1992-ben látta meg a napvilágot, és a luxusmárka azóta számos sikeres kollekciót jelentetett meg: ilyen például az Omnia, a Man vagy a Goldea és a Splendida.

A Bvlgari parfümökben a világ minden kontinenséről, a természetből és a sokszínű világból származó inspirációk rejlenek. Megalkotásukon a világ legjobb parfümőrei dolgoznak, és maguk az üvegcsék is olyanok, mintha gyönyörű ékszerek lennének.

A Bvlgari márka küldetése, hogy a természetes ékkövek feldolgozásának örömét terjessze a világban.

Értékelés Bvlgari Petits Et Mamans11