BvlgariOmnia Crystalline Eau de Toilette hölgyeknek

101×
Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette hölgyeknek
Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette hölgyeknek
Spóroljon
36 610Ft

Spóroljon 42%
65 ml
21 000Ft

Raktáron | 32 307,69Ft / 100 ml, áfával | Kód: BVL0136
1
Vésessen lézerrel egy rövid szöveget termékére, és így egy egyedi ajándékot kap.
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2022. 01. 20.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2022. 01. 20.

Vibráló ékkövek által inspirált, végtelen szabadságérzetet nyújtó illat. Akár csak egy drágakövekből álló nyaklánc, a Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette hölgyeknek is minden alkalomra kiváló kiegészítő. A kompozíciója a kristályok tisztaságára emlékeztet, emellett a virágos és fás jegyek friss, üdítő tulajdonságainak tökéletes kombinációját alkotja.

  • ragyogó Floral Woody illat hölgyeknek
  • kifejezetten a tavaszi és nyári hónapokban tündököl
  • időtlen összetételét Alberto Morillas álmodta meg

Az illat összetétele
Tiszta, akár egy kristály; finom, akár egy lótuszszirom; lédús, akár egy egzotikus japán körte és lágy, akár egy balsafa. A virágos-fás összetételű Bvlgari Omnia Crystalline egy légies bambusz és egy édeskés japán gyümölcs jeggyel nyit, amelyet szorosan követ a lótusz finomsága. A hosszan tartó kiszáradási idő után megjelenik a balsafa eleganciája.

Az illat története
A Bvlgari Omnia Crystalline-t a csodás ékkövek inspirálták, és a kompozíciója a végtelen szabadság érzését kelti. 2004-ben a világhírű parfümőr, Alberto Morillas hozta létre.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), FRAGRANCE, WATER, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GERANIOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, BHT A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bambusz
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
lótusz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
balsafa
Az illat fajtája
virágos, fás

A Bvlgari illatok ékköveknek számítanak az illatok világában. Az ékszerészet és a parfümkészítés ötvözésével fejezik ki a Földközi-tenger pompáját és varázsát. Az olasz márkát úttörő szellemisége, a pompa iránti érzéke és a színek mesteri alkalmazása teszi kiemelkedővé.

A Bvlgari márka története 1884-ben kezdődött az örök városban, Rómában. A márka eleinte ékszerekkel foglalkozott, majd később órákkal. Az első Bvlgari parfüm 1992-ben látta meg a napvilágot, és a luxusmárka azóta számos sikeres kollekciót jelentetett meg: ilyen például az Omnia, a Man vagy a Goldea és a Splendida.

A Bvlgari parfümökben a világ minden kontinenséről, a természetből és a sokszínű világból származó inspirációk rejlenek. Megalkotásukon a világ legjobb parfümőrei dolgoznak, és maguk az üvegcsék is olyanok, mintha gyönyörű ékszerek lennének.

A Bvlgari márka küldetése, hogy a természetes ékkövek feldolgozásának örömét terjessze a világban.